Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δίνει στεγνά» ηθοποιό από τους Στάβλους: «Έβαζε λόγια στον Αλέξανδρο Ρήγα, ότι…»
Media

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δίνει στεγνά» ηθοποιό από τους Στάβλους: «Έβαζε λόγια στον Αλέξανδρο Ρήγα, ότι…»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την σειρά που πρωταγωνιστεί, οι Πανθέοι, τα ριάλιτι και την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Βρίσκομαι στους «Πανθέους», μία σειρά για την οποία νιώθω υπερήφανη. Είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με τον γιο μου που είναι σεναριογράφος, σε έμενα δεν επιτρέπει τίποτα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με τον γιο μου για το σενάριο, τον ενοχλεί να αλλάζουν αυτά που γράφει. Για το τι αποφασίζουν οι πάνω από εσένα δεν ρωτάς, θα πάρεις μία απάντηση που βολεύει εκείνους κι όχι εσένα άλλα θα δείχνει να σε βολεύει, είπε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Μεταξύ άλλων για τα ριάλιτι υπογράμμισε πως, «δεν παρακολουθώ ριάλιτι. Στα ριάλιτι είναι εύκολη η επιβίωση, δεν ζορίζονται και πολύ. Το να ξέρεις κάλο σημάδι, να πέφτεις μέσα στις λάσπες, δεν σε κάνει survivor. Survivor είσαι να σε πετάξουν μέσα σε ένα δάσος, να μην υπάρχει τίποτα και να έχει ζωάκια άγρια κι εσύ να επιβιώνεις. Στα ριάλιτι οι παίκτες επιβιώνουν καλά, και ρύζι έχουν και φάκες έχουν και μπόνους έχουν, πιο πολλά μπόνους από εμάς έχουν αυτοί»

1695105033772-386958889-pitsouli-(1).webp

Για την σχέση της με τον σύζυγό της η Πηνελόπη Πιτσούλη αποκάλυψε πως, «με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 58 χρόνια, πάνω από μισό αιώνα. Στην πρόταση γάμου ο άντρας μου δεν γονάτισε, ούτε μου προσέφερε δαχτυλίδι, δεν είχαμε αμερικανοποιηθεί ακόμη. Ο γάμος μας δεν πέρασε ποτέ συναισθηματική κρίση, μόνο οικονομική κρίση, εξαιτίας όσων μας κυβερνούν. Παρακαλάω τον άντρα μου να κοιμόμαστε σε χωριστά κρεβάτια, άλλα στο ίδιο δωμάτιο».

1695105039758-761876410-pitsouli-(1).jpg

Για την συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα τόνισε: «Μπροστά μου δεν έγιναν ποτέ καυγάδες στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη. Δεν μου άρεσε να είμαι εκεί και όταν η σειρά πήγε δεύτερη χρονιά έφυγα. Η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήταν χλιαρή, κάτι έγινε και έπαψε να πιστεύει σε έμενα. Με τη Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά και ούτε θα συνεργαζόμουν στο μέλλον. Όταν βρισκόμαστε αγκαλιαζόμαστε και βγάζουμε φωτογραφίες, δεν υπάρχει λόγος οι παραέξω να μάθουν τα της οικογένειας. Οι θεατρίνοι είμαστε όλοι μία οικογένεια και πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Όσα συνέβησαν τα έχω ξεχάσει, σήμερα μπορώ να πω ότι την αγαπώ και την θαυμάζω σαν ηθοποιό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved