Χρηστίδου για Γερμανού: «Αυτό που είπε το άκουσα γενναίο.Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα»
Media

Χρηστίδου για Γερμανού: «Αυτό που είπε το άκουσα γενναίο.Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου τόσο τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και το ξέσπασμά του προς τους δημοσιογράφους όσο και την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού μετά από αυτό. 

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται», το Σαββατοκύριακο που πέρασε έδωσε απόλυτο δίκαιο στον Γιώργο Νταλάρα, τονίζοντας πως αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου που τοποθετήθηκε για το θέμα, εξέφρασε την αντίθεσή της στη συμπεριφορά του. Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time, είπε για τον Γιώργο Νταλάρα: «Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε. Παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά».

dalaras.jpg

Όσο για την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το θέμα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου.

germanou-2.jpg

Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν. Το βρίσκω πολύ γενναίο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Σίσσυ Χρηστίδου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved