Γρηγόρης - Νικηφόρος Βαλτινός: Πατέρας & γιος συνεργάζονται στο Famagusta αλλά λίγοι το πήραν είδηση
Media

Γρηγόρης - Νικηφόρος Βαλτινός: Πατέρας & γιος συνεργάζονται στο Famagusta αλλά λίγοι το πήραν είδηση

Ο Γρηγόρης και ο Νικηφόρος Βαλτινός έχουν πλέον αποκτήσει τους απαραίτητους κώδικες που χρειάζονται ανάμεσα σε δύο συνεργάτες αφού έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, κυρίως στο θέατρο. 

Ο 34χρονος Νικηφόρος, ο οποίος έχει σπουδάσει σκηνοθεσία στο Λος Άντζελες, έχει αναλάβει κατά το παρελθόν αρκετές φορές την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, ειδικά αυτές που ανέβαζε ο θιασάρχης πατέρας του με μεγάλη επιτυχία, και κάπως έτσι πατέρας και γιος γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τα χούγια του άλλου στη δουλειά. Επίσης, ο πολυτάλαντος Νικηφόρος Βαλτινός κατά το παρελθόν έχει υπογράψει ως σεναριογράφος αρκετές ταινίες και παραστάσεις. Επίσης, υπήρξε την πρώτη χρονιά προβολής της Γης της Ελιάς (2022) μέλος της σεναριακής ομάδας που επιμελούταν μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τα καλογραμμένα κείμενα που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές στα χέρια τους για να γυρίσουν τις σκηνές.

Η νέα συνεργασία στο Famagusta

Τότε που ο Νικηφόρος εργαζόταν στη σεναριακή ομάδα της Γης της Ελιάς, είχαν οργιάσει οι φήμες ότι ο πατέρας του, Γρηγόρης Βαλτινός επρόκειτο να μπει στο καστ και να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Φαίνεται όμως πως δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να «δέσει» η συνεργασία του με το τρίδυμο των επιτυχιών Ανδρέου-Δημητρίου-Νικολάου. Οι κατάλληλες συνθήκες δημιουργήθηκαν πρόσφατα όταν ο Γρηγόρης Βαλτινός δέχτηκε με χαρά την πρόταση που του έγινε να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Famagusta που την προηγούμενη Κυριακή (21/1) καθήλωσε με την πρεμιέρα του το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ρόλος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Εθνάρχη της Κύπρου -για πολλούς- τού ταίριαζε γάντι και έτσι πήρε την απόφαση να τον ενσαρκώσει. Μάλιστα, το πρώτο πλάνο της σειράς «άνοιξε» με τον Γρηγόρη Βαλτινό που οι παλιοί θεωρούν πως του μοιάζει καταπληκτικά. Οι συνθήκες έγιναν ακόμα καλύτερες για τον ηθοποιό όταν ο Νικηφόρος Βαλτινός ανέλαβε τον ρόλο διαλογογράφου στη σειρά Famagusta, προσθέτοντας έτσι άλλη μία συνεργασία με τον πατέρα του στο βιογραφικό του. Ο Νικηφόρος είναι μεταξύ άλλων, υπεύθυνος για τα λόγια που ανταλλάσσουν στις σκηνές τους οι πρωταγωνιστές και απ' ό,τι φαίνεται, είναι πολύ καλός!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved