Survivor 2024: Δεν έχει τέλος η κόντρα Λαμάι-Παππά και το Twitter έχει διχαστεί!
Media

Survivor 2024: Δεν έχει τέλος η κόντρα Λαμάι-Παππά και το Twitter έχει διχαστεί!

Survivor 2024: Λαμάι και Παππάς συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαρακώματα με ένα νέο επεισόδιο να πυροδοτεί ξανά την κόντρα τους που ξεκίνησε με το που μπήκε στο παιχνίδι ο νέος παίκτης. 

Απόψε (23/1) που ο Λαμάι και ο Παπάς βρίσκονταν στον στίβο μάχης και αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον, ο τελευταίος κούνησε την υδάτινη πλατφόρμα όπου βρίσκονταν και οι δύο προκειμένου ο Σωτήρης να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο νερό καθώς προπορευόταν. Κάτι που φυσικά πήρε είδηση ο παίκτης των Μαχητών ο οποίος δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε στην πλατφόρμα για να συνεχίσει τον αγώνα. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς συνέβη:

Λίγο αργότερα, ο Λαμάι τραυματίστηκε ενώ αγωνιζόταν και μάλιστα όπως είπε χτύπησε το πόδι του που είχε χειρουργήσει παλιότερα. Δείτε παρακάτω:

Την όλη περιπέτεια με τον Παππά σχολίασε αργότερα ο Λαμάι όταν επέστρεψε στην καλύβα, τραυματισμένος και αρκετά ενοχλημένος από ό,τι είχε συμβεί. Και αυτά που είπε, φυσικά ήταν άκρως προκλητικά για τον Αλέξη, αν μπορούσε βέβαια να τα ακούσει. Και μπορεί να μην υπήρξε επεισόδιο ανάμεσά τους, όμως από τις προθέσεις του Λαμάι, είναι σαφές πως η κόντρα μεταξύ των δύο αντρών δεν έχει τελειώσει εδώ.

Πάντως, από όλη αυτή την αντιπαράθεση, οι τηλεθεατές, δείχνουν να έχουν διχαστεί, αν κρίνει κανείς από τα tweets που ανέβασαν κατά τη διάρκεια της προβολής του ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά παρακάτω:

Ο Αλέξης Παππάς στον αντίποδα, είχε διάθεση να συνεχίσει την κόντρα μιλώντας σχεδόν απαξιωτικά για τον αντίπαλό του. Δείτε παρακάτω στο βίντεο τι ακριβώς είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved