Μαρτίκας:«Με ρώτησαν πώς είδα την Αντωνά, δεν μπορούσα να πω ψέματα. Δεν την γνώρισα χωρίς μακιγιάζ»
Media

Μαρτίκας:«Με ρώτησαν πώς είδα την Αντωνά, δεν μπορούσα να πω ψέματα. Δεν την γνώρισα χωρίς μακιγιάζ»

Survivor: Ντόρο προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά, με τον ίδιο να δίνει τις δικές του απαντήσεις σήμερα 24/1.

Καλεσμένος στο Πρωινό ΣουΣου στο Open, αναφέρθηκε ξανά στην Μαρία Αντωνά και στις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο αλλά την αντίδραση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη.

«Πρώτον δεν έθιξε και δεν προσέβαλε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις. Αν κάτι αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε εσάς και το αντίθετο. Είναι υποκειμενικό. Οι δηλώσεις μου ήταν ένα αυθόρμητο περιστατικό. Με ρώτησαν και δεν μπορούσα να πω ψέματα. Όταν με ρωτήσανε "πώς την είδα την Αντωνά" απάντησα», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

martikas2.jpg

«Δεν θα γινόμουν έξαλλος αν έλεγαν για τη Βρισηίδα ότι είναι χωρίς μακιγιάζ. Με ρώτησαν συγκεκριμένα πράγματα και είπε ότι δεν την γνώρισα. Ήταν κάτι αυθόρμητο στο οποίο όλοι συμφώνησαν και όλοι παραδέχτηκαν. Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά από αυτόν τον ντόρο που έγινε. Δεν προσβάλλαμε κανέναν. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις από εκεί που δεν υπάρχουν; Θεωρείς πυροβολημένους κάποιους που δεν αναγνώρισαν κάποιους Ποσειδώνα μου; Δεν θέλω να διαφωνείς σε κάτι λογικό. Δεν την αναγνώρισα γιατί δεν υπήρχε το μακιγιάζ. Περιμένατε τον Μαρτίκα να σας πει για την αξία του μακιγιάζ;».

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη και για το εάν μίλησαν μετά από όλα αυτά είπε: «Δεν έχω λόγο να μιλήσω με κανέναν...».

Ο Σπύρος Μαρτίκας επεσήμανε ότι η Μαρία Αντωνά δεν έχει βγει να ζητήσει συγνώμη από κανέναν, καθώς εξέθετε ανθρώπους που ήταν στο παιχνίδι και δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣΟυ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved