Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου, η οικογένειά του και η... γυναίκα της ζωής του
Media

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ο θάνατος του Χάρη Κωστόπουλου, η οικογένειά του και η... γυναίκα της ζωής του

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για τον θάνατο του φίλου του Χάρη Κωστόπουλο, τη σειρά, «Ψίθυρους Καρδιάς» αλλά και την προσωπική του ζωή.

Για τον Χάρη Κωστόπουλου είπε: «Δυστυχώς φεύγουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να φεύγουν. Φεύγει το σώμα τους αλλά η ψυχή τους είναι εδώ και μας συντροφεύει πάντα. Ο Χάρης ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που έχει διδάξει ηθική. Σπουδαίος Έλληνας, λαϊκός φιλόσοφος ο οποίος υπηρέτησε το θεσμό της οικογένειας, της καλοσύνης και της αξιοπρέπειας. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν είναι καλά, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο ραγδαία η κακή του εξέλιξη. Έφυγε ο Βασίλης Καρράς, έφυγε ο Χάρης Κωστόπουλος, θα δούμε και ο Θεός μαζί μας…».

5981a76b-iatropoulos.jpg

Για τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», δήλωσε: «Μου είχαν κάνει πρόταση πέρυσι για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι” αλλά δεν μπόρεσα να πάω και έχασα την πρόταση. Λόγω φόρτου εργασίας πολλές φορές μου κάνουν προτάσεις για δουλειά που τις χάνω και μετά τις ”ζηλεύω”».

«Πλέον δεν με φωνάζουν Μάρκο στο δρόμο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη σειρά ”Ψίθυροι Καρδιάς”. Τα ποσοστά τηλεθέασης αυτής της σειράς δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμη. Χρωστάω ευγνωμοσύνη και στον Μανούσο Μανουσάκη που με είχε εν τάξει τότε στο δυναμικό του. Από τότε έχω κάνει γύρω στις 45 ταινίες, 15 σειρές και πολύ θέατρο. Εμένα η δόξα του τότε με είχε βρει ώριμο άνθρωπο, φτασμένο και χορτασμένο άνθρωπο και δεν έχω αλλάξει από τότε, όπως ήμουν είμαι. Φροντίζω να είμαι βιδωμένος στη γη από τα νιάτα μου».

1675208071073-552068534-iatropoulos-4.jpg

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, τόνισε: «Υπάρχει μια γενική αγένεια νομίζω κάποιες φορές. Εγώ δεν θα κρίνω ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους εργαζόμενους. Όταν είναι κάτι που με αφορά θα μιλήσω προς το παρόν είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που αυτά που θέλω να μείνουν κρυφά, ”δίνω τυράκι”. Ξέρω να κρατάω τη θέση μου και στην προσωπική μου ζωή, δεν δίνω δικαιώματα. Κάποιες φορές που έχουν υπερβεί τα όρια, κουβέντιασα μαζί τους και λύθηκε το θέμα, μου είπαν και συγνώμη. Η κατάσταση τώρα με τα σοσιαλ είναι ανεξέλεγκτη, ο καθένας γράφει ότι θέλει και μένει ατιμώρητος, δυστυχώς. Σε αυτό το θέμα θα πρέπει να επέμβει νομίζω το κράτος για να γίνουν νόμοι. Οι οποίοι νόμοι θα τιμωρούν ανθρώπους που συκοφαντούν, για να μπουν φυλακή, για εμένα αυτοί είναι κακοποιοί».

mixalis-iatropoulos.jpg

Για την οικογένειά του, υπογράμμισε:

«Όλα μου τα παιδιά είναι πολύ ισορροπημένα, εργαζόμενα και οι μανάδες τους έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά και εγώ όσο μπορούσα. Η εγγονή μου είναι η γυναίκα της ζωής μου, είναι υπέροχο που με λέει παππού. Επιτέλους βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου, είναι η εγγονή μου. Τα μικρά παιδιά δίνουν ώθηση και φως στην ζωή μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved