Σκαραβαίος: Έρχεται τον Φεβρουάριο στον Alpha
Σκαραβαίος, η νέα σειρά του Alpha, με τον Γιάννη Τσορτέκη έρχεται στον Alpha
Media

Σκαραβαίος: Έρχεται τον Φεβρουάριο στον Alpha

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς του ALPHA, με τίτλο «Σκαραβαίος», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Στάγκου και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα ξεκινήσει νωρίτερα από όσο υπολογιζόταν. Συγκεκριμένα, ο «Σκαραβαίος» έρχεται τον Φεβρουάριο και μάλιστα η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

tsortekis-6-1.jpg

Ο Γιάννης Τσορτέκης στη σειρά Σκαραβαίος

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα προβολής, ωστόσο εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το σίριαλ να μεταδίδεται κάθε Κυριακή. Η υπόθεση παρουσιάζει τη δράση του επικεφαλής του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής, Μάρκου Αλεξίου, ο οποίος οδηγεί έναν παλιό λευκό σκαραβαίο, που του άφησε ο πατέρας του, και εξιχνιάζει σκοτεινές υποθέσεις και μυστηριώδη εγκλήματα. Πρόκειται για αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες με δράση και αγωνία.

tsortekis.jpg

Στο πλευρό του Γιάννη Τσορτέκη θα απολαύσουμε τους ηθοποιούς Γιώργο Πυρπασόπουλο, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρία Παπαφωτίου, Νικολέττα Καρρά, Βάσω Καβαλιεράτου, Κωνσταντίνο Λιάρο κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται και ο Χρήστος Μάντακας ενσαρκώνοντας έναν διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved