Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν το γάμο
Media

Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν το γάμο

Το προξενιό της Ιουλίας: Λίγες ώρες πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο του Γιωργίκη με την Ιουλία, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ‘τρύπωσε’ στα γυρίσματα της σειράς 

Όπως είπε ο Μελέτης Ηλίας αυτός ο γάμος θα γινόταν, «δεν υπήρχε θέμα επιλογής, είναι μονόδρομος σε αυτές τις περιπτώσεις ο γάμος. Τη νύφη μετά βίας τη ρωτήσαμε. Η Ιουλία με τις άλλες γυναίκες δυστυχώς νομίζω ότι θα δυσκολευτεί αρκετά. Για την εγκυμοσύνη υπάρχουν μόνο υποψίες. Δεν είναι ξεκάθαρο και δε θέλει ποτέ ο Γιωργίκης να παραδεχτεί ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας. Η Χάδω θα τον οδηγήσει στο να του δημιουργηθούν ερωτηματικά».

Η Ευγενία Ξυγκόρου λέει ότι «η Ιουλία έχει πάρα πολύ άγχος για την πρώτη νύχτα του γάμου. Ο Γιωργίκης αρχίζει και της δείχνει πράγματα που της αρέσουν οπότε τον βλέπει με καλό μάτι σιγά σιγά».

Meleths-Hlias-Eygenia-3ygkoroy_6.jpg

«Της Χάδως θα της κακοφανεί ο γάμος. Αλλά η Χάδω δεν είναι η μόνη δύσθυμη σε σχέση με το γάμο, είναι και η νύφη. Δεν πετά και αυτή από χαρά. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν τριβές με την Ιουλία», λέει η Άννα Μάσχα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας για το ρόλο της θα πει, «η Στάσα έχει το άγχος της γιατί η κόρη της παντρεύεται επειδή είναι έγκυος και αυτό δεν θα ειπωθεί στον Προβιό. Οπότε η Στάσα σήμερα το βράδυ κάνει διάφορα, δε θα σας αποκαλύψω τί, θα δούμε και σκηνές πραγματικά συγκλονιστικές».

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής λέει ότι ο Στασινόπουλος χαίρεται «γιατί λύνονται πάρα πολλά ζητήματα μέσα σε οικογένειες και πολλές έχθρες λειαίνονται».

Η κυρία Διοικητού, κατά κόσμον Ευτυχία Μελή: «οι ελπίδες για το γάμο της Φιλιώς με τον Γρηγόρη φουντώνουν γιατί έφυγε από τη μέση η Ιουλία. Πιστεύω ότι θα δούμε γάμο γιατί νομίζω θα γίνει αυτό που θέλει η Κατερίνη».

Η Χριστίνα Μαξούρη θα πει ότι ένα κομμάτι της Στεφανίας δεν χαίρεται με το γάμο «γιατί νιώθει πολλές τύψεις που έχει κάνει τον Χρήστο να πιστέψει ότι η Ιουλία προοριζόταν για αυτόν. Δεύτερον επειδή η Στεφανία τρέφει μια συμπάθεια για τον Προβιό και ξέρει ότι στην κατάσταση που είναι δεν θα βρεθεί ποτέ στη θέση της Ιουλίας έχει και μια μελαγχολία.

Όσο για τον Δημήτρη Αριανούτσο, που υποδύεται τον γιο του Προβιού, θα πει ότι «ο Χρήστος έχει πάρει αρκετά καλά το γεγονός ότι ο πατέρας του παντρεύεται την Ιουλία, έχει κάνει και συζητήσεις στο μοναστήρι με τον π. Επιφάνειο οπότε είναι αρκετά ψύχραιμος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved