Η γη της ελιάς: Σκάνδαλο! Η απιστία του Χρήστου αποκαλύπτεται σε όλους
Media

Η γη της ελιάς: Σκάνδαλο! Η απιστία του Χρήστου αποκαλύπτεται σε όλους

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς.

Πριν από λίγους μόλις μήνες, ο Χρήστσς ένιωθε ότι είχε όλα όσα επιθυμούσε και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Αφροδίτη, σίγουρος ότι θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της. Ωστόσο, η μοίρα τού επιφύλασσε έναν ξαφνικό έρωτα, που ήρθε για να σαρώσει τα πάντα.

fili-xristos-ariadni.jpg

Ο λόγος φυσικά για την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, με την οποία εδώ και λίγες εβδομάδες διατηρεί μία φλογερή παράνομη σχέση. Παρόλο που ο Χρήστος προσπάθησε αρκετές φορές να ξεκόψει από εκείνη και να ξεφύγει από την τρέλα αυτού του μοιραίου πάθους, δεν τα κατάφερε. Σύντομα, λοιπόν, πρόκειται να πληρώσει το τίμημα... Ο νεαρός επιχειρηματίας έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες αυτής της απιστίας. Ο δεύτερος άνθρωπος που αρχίζει να τους υποψιάζεται, μετά-τον Λυκούργο, στον οποίο ο Χρήστος έχει παραδεχτεί τον παράνομο δεσμό του με την Αριάδνη, είναι ο Στάθης. Ο άντρας, παρατηρώντας την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο νέους και την ύποπτη αντίδραση της κόρης του, όταν τη ρωτάει ευθέως αν είναι ερωτευμένη μαζί του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι έχουν σχέση. Τότε τρελαμένος με την ιδέα ότι η κόρη του έχει μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και μάλιστα ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι ο ανιψιός του καλύτερού του φίλου, αποφασίζει να την παρακολουθήσει για να το επιβεβαιώσει με στοιχεία.

gi-tis-elias-xristos.jpg

Επιπλέον, γνωρίζει ότι αν μαθευτεί ο δεσμός τους θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τοπική κοινωνία της Μάνης και η σκέψη αυτή τον κάνει να τρελαίνεται από απόγνωση. Εν τω μεταξύ, σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Χρήστος είχε αναφέρει στην Ισμήνη και στον Κωνσταντίνο ότι είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα. Στη συνέχεια, όμως, μπάλωσε τη δήλωσή του με ένα ψέμα, αλλά το ανδρόγυνο δεν πείστηκε και υποψιάζεται ότι απατάει τη σύζυγό του. Μια μέρα, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος προσκαλεί τον ξάδελφο της γυναίκας του στο σπίτι του και τον ρωτάει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Αριάδνη. Ο Χρήστος δεν απαντάει ευθέως, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η Ισμήνη καλεί την κόρη του Στάθη στην οικία της και-της κάνει ακριβώς την ίδια ερώτηση. Η κοπέλα τα χάνει και αρνείται τα πάντα, ενώ αμέσως μετά βρίσκει τον αγαπημένο της και του κάνει παράπονα. Η πρωτοβουλία της Ισμήνης κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

gi-tis-elias-xristos.jpg

Ύστερα από λίγο, πηγαίνει στο σπίτι της και απαιτεί να σταματήσει να ανακατεύεται στη ζωή του και να αφήσει ήσυχη την Αριάδνη, επιβεβαιώνοντάς της με τον τρόπο του τα πάντα. Συγχρόνως, τσακώνεται και με τον Κωνσταντίνο, ενώ η απιστία του αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά σιγά σε όλους και οι συνέπειες τον πνίγουν. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τα αγαπημένα του πρόσωπα και με την κατακραυγή της Μάνης, καθώς η συμπεριφορά του δεν τιμά ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τις δύο γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή του.

vasilis-mihas-3.jpg

Όλοι τον προειδοποιούν ότι πρέπει να σταματήσει να παίζει σε διπλό ταμπλό, διότι θα πληγωθούν και οι τρεις ανεπανόρθωτα. Ο Χρήστος, λοιπόν, είναι έτοιμος να χωρίσει από την Αφροδίτη, πριν μάθει κι εκείνη για την απιστία του, ωστόσο μία απροσδόκητη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved