Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση: «Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω...»
Media

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Παπαδόπουλου μετά την αποχώρηση: «Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω...»

Survivor 2024: Μετά από μια δύσκολη μάχη ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι προ ημερών.

Ο πρώην παίκτης μάλιστα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του κάνοντας λόγο για μια διαπίστωση που έκανε μετά από κάθε αγώνα.

pavlos_papadopoulos_1706101253_3287338035123034636_787125998.jpg

«Σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε μια πύλη για ενδυνάμωση και αυτογνωσία. Άλλωστε οι αγώνες που δεν κερδίζουμε μας κάνουν ισχυρότερους! και κάθε στιγμή που δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό είναι μια προσθήκη στο υπέροχο μωσαϊκό της ζωής.
Με το κεφάλι ψηλά, διαπιστώνω πως κάθε αγώνας, κάθε ήττα και κάθε πρόκληση με ενίσχυσαν, κάνοντας με πιο ανθεκτικό και πεπεισμένο να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες. Αισθάνομαι ευγνώμων προς τον Θεό για τη δύναμη που μου παραχώρησε, καθοδηγώντας με σε κάθε βήμα.
Αυτή η εμπειρία αφήνει το μήνυμα ότι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση είναι κλειδιά για την ξεπέραση κάθε προκλησης. Και ενώ ο αγώνας μπορεί να τελείωσε, η δύναμή μου συνεχίζει να αναπτύσσεται, καθοδηγούμενη από την πίστη που τρέφω στη θεία δύναμη. 🙏🏻🦁🏝️
#survivor #survivor2024 #lion #thanksgod
@survivorgreece @skaitv.gr», έγραψε.

Δες το ποστ του

https://www.instagram.com/p/C2e-Ihco8cV/

«Ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω γιατί δεν είχα θέμα ούτε στην επιβίωση ούτε στο φαγητό, το είχα βρει και ας έχασα λίγα κιλάκια. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός. Έχανα στο τόσο! Στεναχωρήθηκα πολύ με τον Αλέξη Παππά που κλαίει, είχαμε έρθει κοντά. Γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα μου. Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά από εμάς. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες αλλά πράγματα που γίνονται μπροστά μας. Θα βλέπατε έντονα εξελίξεις», θυμίζουμε πως είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved