Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί, μεγάλωσες» - Το ξέσπασμά της σε σεξιστικό σχόλιο
Instagram / ismini_mini
Media

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Κάνε κανένα παιδί, μεγάλωσες» - Το ξέσπασμά της σε σεξιστικό σχόλιο

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την αγαπήσαμε ως κριτή στο GNTM, τη λατρέψαμε όμως, μέσα από τη δραστηριότητά της στο Instagram. Πρόσφατα, το γνωστό μοντέλο δέχθηκε ένα άκρως προσβλητικό και σεξιστικό σχόλιο, αλλά φρόντισε να δώσει την πιο σωστή απάντηση!

Συγκεκριμένα, ένας follower σχολίασε κάτω από μία φωτογραφία της: «Κάνε κανένα παιδί, μεγάλωσες» κι εκείνη φυσικά πήρε την κατάσταση στα χέρια της!

Το γνωστό μοντέλο απάντησε στο προσβλητικό σχόλιο μέσα από ένα Instagram Story γράφοντας:

«Γιατί άλλωστε μοναδική αξία μιας γυναίκας σε αυτόν τον πλανήτη και ο μόνος της στόχος είναι να κάνει ένα παιδί μέχρι τα 30. Μετά είναι πια μεγάλη και δεν κάνει για τίποτα. Ευχαριστώ πολύ τον άγνωστο που θεώρησε ότι πρέπει να μοιραστεί μαζί μου, αλλά και publicly αυτή του την σκέψη».

Μάλιστα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε tag τον χρήστη που προχώρησε στο σεξιστικό σχόλιο λέγοντας του: «Περιμένω κάποιον σαν κι εσένα για να διαιωνίσουμε το είδος».

Papavlasopoulou-insta.webp

Το γνωστό μοντέλο, με τεράστια καριέρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ήρθε κατευθείαν από την Αμερική μόνο για το GNTM όπου τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Ξανθιά, ψηλόλιγνη, με σταρένια επιδερμίδα η πολύ εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά ξέρει να στηρίζει τον εαυτό της και να τον υπερασπίζεται εκεί όπου πρέπει.

Είναι ειλικρινής και πάντα λέει αυτό που αισθάνεται και πιστεύει, όπως ακριβώς έκανε και με το σεξιστικό σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram.

Η πρώην κριτής του GNTM δεν έχει διαστάσει να ανοιχτεί και να μιλήσει ακόμα και για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων, αποκαλύπτοντας πως όντως υπήρξαν δύσκολες στιγμές για εκείνη.

«Είμαι λίγο πιο κλειστός άνθρωπος, πιο μαζεμένη οπότε μου παίρνει παραπάνω χρόνο να ξεδιπλώσω τον χαρακτήρα μου. Εγώ προσπαθώ να κρατήσω τα καλά που έχω πάρει, ήταν μία πολύ ωραία ευκαιρία για εμένα που έγινε σε σωστή χρονική στιγμή», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας και τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying.

«Πιστεύω ότι είπε την αλήθεια της. Έχω ζήσει κι εγώ δύσκολες στιγμές στον χώρο. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές και στο GNTM, που διαφωνούσαμε, που εγώ ως πιο καινούρια ένιωθα ότι ο λόγος μου ίσως δεν μετράει τόσο πολύ αλλά το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ ήμουν το φρέσκο πρόσωπο», συμπλήρωσε και τόνισε:

«Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ έτσι όπως ήθελα να εκφραστώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved