Λένα Δροσάκη:«Ο Αναστάσης θα πάει στα προνήπιο - Είμαι σε μια αναγέννηση»
Media

Λένα Δροσάκη:«Ο Αναστάσης θα πάει στα προνήπιο - Είμαι σε μια αναγέννηση»

 Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Αναστάση και παραδέχεται ότι είναι σε μία φάση αναγέννησης.

Αρχικά για τον 3,5 χρονών γιο της είπε: «Έχει αρχίσει και μιλάει, πρώτα είπε μπαμπάς γιατί είναι πιο εύκολο. Χορεύουμε κάθε πρωί με τον γιο μου με τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Τώρα θα πάει στα προνήπιο. Όταν πήγα την πρώτη φορά και τον άφησα στον παιδικό σταθμό ήμουν απ’ έξω και έκλαιγα».

Και τόνισε: «Με το που γέννησα άρχισα να ψάχνω πως θα είμαι εγώ καλά για να μπορεί και εκείνος να είναι καλά. Γιατί το παιδί, όταν δεν έχει ακόμα το “εγώ” του έχει το “εγώ” της μαμάς. Συνειδητοποιεί συναισθήματα της μαμάς και παίρνει τα δικά της συναισθήματα».

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως διανύει μια περίοδο αναγέννησης: «Είμαι άλλος άνθρωπος μετά το παιδί. Μπορεί να μην θυμάμαι και τον παλιό μου εαυτό. Δεν μου λείπει κάτι και μετά το παιδί, έχω πράγματα να κάνω και για μένα. Αυτή τη νέα χρονιά νιώθω ότι είμαι σε μια αναγέννηση, νιώθω ότι θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα».

Όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, είπε η Λένα Δροσάκη: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι το πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς όμως μπροστά με έναν στόχο… να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται…

«Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved