Λέκκας: «Υπάρχουν υπερβολικά πολλές απόψεις που εκτονώνουν τη γνώση και την εντρύφηση»
Media

Λέκκας: «Υπάρχουν υπερβολικά πολλές απόψεις που εκτονώνουν τη γνώση και την εντρύφηση»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον Θάνο Λέκκα στη σειρά του Mega, Ναυάγιο.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με τα social media και τον λόγο που δεν διαθέτει σε κανένα μέσο κανέναν λογαριασμό.

thanos-lekkas-(9).jpg

Για πολλούς ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα και τα social media είναι κομμάτι της δουλειάς, για σένα όχι. Κι είσαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ούτε «Lost» έχω δει! Δεν ήθελα επειδή το παρακολουθούσαν όλοι. Υπάρχει ο κόσμος της κοινωνικής δικτύωσης, το βλέπω, το καταλαβαίνω και το θαυμάζω σε πολλά επίπεδα. Αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να στηρίξω, δεν με αφορά. Ούτε με την αναγνωρισιμότητα έχω άνεση, ντρέπομαι. Ενώ αναγνωρίζω ότι τα social είναι πολύ χρήσιμα -δεν θα βρεις πια την αφίσα μιας παράστασης σε μια πλατεία, θα τη δεις σε ένα post- και καταλαβαίνω ότι δυστυχώς απέχω, αυτό ευτυχώς καλύπτεται επαγγελματικά από τους συνεργάτες μου που είναι ενεργοί. Υποθέτω πως χρειαζόταν να είμαι εγώ εκείνος που θα κινούσε όλα αυτά, αλλά αυτή η συνεχής παρακολούθηση και ο διαρκής σχολιασμός δεν με ελκύουν. Υπάρχουν υπερβολικά πολλές απόψεις που εκτονώνουν τη γνώση και την εντρύφηση. Μπορεί να ακούγεται πολύ χίπικο και ακαδημαϊκό αυτό που λέω, αλλά νιώθω πως ξοδεύομαι ήδη αρκετά βλέποντας υπέροχα βιντεάκια με γάτες και θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο με το χρόνο μου. Κάτι που θα με βοηθήσει, όταν υπάρξω με άλλους ανθρώπους, είτε στη σκηνή είτε σε μια παρέα, να μπορώ να τους προσφέρω περισσότερα. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν ισορροπίες, μοιράζονται τη ζωή τους με ενδιαφέροντα τρόπο και ταυτόχρονα ζουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Ποτά είναι τα ωραιότερα κομμάτια της καθημερινότητας σου;

Το μπάνιο στο τέλος της ημέρας, όταν φεύγουν όλα από πάνω μου. Οι πλάκες στα γυρίσματα, οι ιδιαίτερες στιγμές που ετοιμάζουμε κάτι κρυφό, το οποίο θα δείξουμε μετά. Οι σοκολάτες. Όταν αποχωρίζομαι κάτι στην ώρα του. Ένα ωραίο γέλιο. Ένα καλό δάκρυ επίσης.

thanos-lekkas-(8).jpg

Θάνος Λέκκας

Υπάρχει κάτι που θέλεις πολύ να έρθει στη ζωή σου;

Μια καθαρότητα. Νομίζω πως το 2024 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία ό,τι προβληματικό είχα δει και είχα εντοπίσει τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούσα να ονομάσω θα αρχίσει να κατασταλάζει, να αποκρυσταλλώνεται. Μαζί με τον COVID-19, που ήρθε και τα θέρισε όλα, ό,τι ξέραμε άλλαξε, και που, ενώ νομίζουμε πεις το έχουμε κάνει, ουσιαστικά δεν έχουμε αντιμετωπίσει ως κοινωνία. Το 2024 θα είναι μια χρονιά στην οποία θα δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα πετάξουμε

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved