Survivor 2024: Τα καυτά πλάνα της Αντωνά στην παραλία, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στον Άγιο Δομίνικο
Media

Survivor 2024: Τα καυτά πλάνα της Αντωνά στην παραλία, ανεβάζουν τη θερμοκρασία στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor 2024 φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την τηλεθέαση στα ύψη και η Μαρία Αντωνά με τα καυτά της... πλάνα συμβάλλει επιτυχημένα στην επίτευξη του στόχου!

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της «θητείας» της ως παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, δίνει τον καλύτερό της εαυτό στον κάμερα μαν του reality επιβίωσης και μας χαρίζει μοναδικά πλάνα που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Με αυτά τα πλάνα φωτιά το Survivor 2024 υπόσχεται πως θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στην prime time ζώνη και θα κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης.

Με το σέξι - μικροσκοπικό μαγιό της η Μαρία Αντωνά κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω της και να συζητηθεί από τους χρήστες της πλατφόρμας X, πρώην Twitter.

Οι εικόνες και το βίντεο... μιλούν από μόνες τους!

maria-antona.png
maria-antona.png1.png

Αν και η Μαρία Αντωνά προσφέρει καυτά πλάνα στο Survivor 2024, οι τηλεθεατές δεν πρέπει να ξεχνούν πως είναι σε σοβαρή σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη.

Το ζευγάρι μάλιστα, είχε ανακοινώσει πως θα παντρεύονταν τον Σεπτέμβριο του 2023, κάτι τέτοιο, όμως, δε συνέβη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για ακόμα μία φορά ο γάμος τους.

Γιατί αναβάλλεται διαρκώς ο γάμος τους;

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει πως: «Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν, πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς στην καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είχε πει ο Άρης Σοϊλέδης στη Real και πρόσθετε αναφερόμενος στα 5,5 χρόνια σχέσης του με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά:

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Πώς είναι όμως η καθημερινότητα ενός νέου και ερωτευμένου ζευγαριού όπως είναι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά;

«Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον. Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ», είχε δηλώσει ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο γάμος τους θα αναβληθεί για λίγους μήνες ακόμα, καθώς η Μαρία Αντωνά αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor 2024.

Θα αντέξει η σχέση τους την απόσταση και τα καυτά πλάνα της Μαρίας Αντωνά στην παραλία;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved