Τριαντάφυλλος: Χαμός στην εκπομπή του ΣΚΑΙ - «Τι λες; Σηκώνει μήνυση αυτό τώρα»
Media

Τριαντάφυλλος: Χαμός στην εκπομπή του ΣΚΑΙ - «Τι λες; Σηκώνει μήνυση αυτό τώρα»

Χαμός στην εκπομπή, Fay's Time με τον Τριαντάφυλλο όταν βγήκε τηλεφωνικά για να μιλήσει σχετικά με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, μετά τον εντοπισμό των ανθρώπων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για μεγάλη φοροδιαφυγή.

Ο Τριαντάφυλλος που τραγούδησε στο πάρτι του λαμπερού γάμου, δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση ενώ βρέθηκε, τα προηγούμενα χρόνια να δηλώνει εισοδήματα των 10.000 ευρώ, όταν, στην προσωπική του σελίδα στο facebook υπήρχαν εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Πήγα να τραγουδήσω σε έναν γάμο για 20 λεπτά σαν guest, σαν φίλος και από μόνος μου της είπα ότι θα έρθω και δεν θέλω να μία, θα το κάνω τσάμπα».

TRIANTAFILOS.jpg

Και όταν ο Άγγελος Βουράκης αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ για τα εισοδήματα που δήλωνε τα προηγούμενα χρόνια, ο τραγουδιστής έγινε μπουρλότο: «Τι λες αγοράκι μου γλυκό, σηκώνει μήνυση αυτό τώρα. Άλλα δηλώναμε το 2018-19 φιλαράκι μου, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο, ένα τίποτα, άλλο το 2020 με την καραντίνα αδερφάκι μου που δεν είχαμε μια»!

Και ενοχλημένος ο Άγγελος του είπε: «Να σε παρακαλέσω λίγο αυτά τα αδερφάκι μου, φιλαράκι μου…».

Με τον Τριαντάφυλλο να λέει: «Εγώ έτσι μιλάω, άμα δε θες σήκω φύγε από το πάνελ γιατί τώρα μιλάω εγώ».

skai-triantafilos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά το Survivor ήρθε ο ΣΚΑΙ, δόξα τω θεώ αυτό το ευλογημένο κανάλι και μετά πήραμε λεφτά, ξανά γίναμε ονόματα και από το 2021 είναι όλα διαφορετικά και τα εισοδήματά μας και τα δελτία παροχής και όλα. Είναι όλα άψογα, αυτή είναι η δουλειά μου, δε γίνεται να δουλέψω αλλιώς, είμαι τυπικός σε όλα. Φαίη μου, τηλεόραση κάνεις οκ το καταλαβαίνω».

skai-1.jpg

Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Όχι Τριαντάφυλλε, δεν είναι τηλεόραση, ρωτάω την δημοσιογράφο του οικονομικού ρεπορτάζ αν αυτά τα στοιχεία είναι λόγια δημοσιογράφων και μου λέει όχι. Οφείλω να σε ρωτήσω, έδωσες απάντηση και τελειώνει εκεί»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved