Famagusta spoiler - Μπέζος: «Θα υπάρχουν αναταράξεις με τα άλλα παιδιά…»
Media

Famagusta spoiler - Μπέζος: «Θα υπάρχουν αναταράξεις με τα άλλα παιδιά…»

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά Famagusta που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου και προέβη σε αποκαλύψεις τόσο για τη σειρά, όσο και για τον ρόλο της.

«Με πήρε ο σταθμός τηλέφωνο και μου είπε για τη σειρά και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Μας απασχολεί αυτό το θέμα εδώ και 50 χρόνια και είναι και εθνικό θέμα. Μετά μιλήσαμε και με τον Αντρέα Γεωργίου και μετά πήρα και τα κείμενα. Όταν είδα την πρόθεση των ανθρώπων για το θέμα που θέλουμε να κάνουμε, είδα την ματιά τους στο ζήτημα και είδα ότι και με τους χρόνους είναι κάτι που μπορεί να γίνει μια τόσο φιλόδοξη δουλειά, είναι 24 επεισόδια σε 3 κύκλους των 8, μου άρεσε πάρα πολύ. ο Αντρέας έχει πάθος, αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνει και μου αρέσει αυτό. Μας δικαιώνει το αποτέλεσμα. Πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα και να μην τα προσπερνάμε. Καλό είναι να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε, είναι κάτι που εξακολουθεί να υπάρχει στο νησί, αυτή η – σχεδόν – διχοτόμηση» είπε αρχικά.

famagusta21.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχει μία ουσία στα πράγματα, υπερασπιζόμαστε έναν τρόπο που αποφασίζουμε να ζούμε, τη γλώσσα τις συνήθειες και τις παραδόσεις μας, τον τρόπο που θρηνούμε τους νεκρούς μας. και κάποιος έρχεται και μας επιβάλει έναν άλλον, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπερασπιστώ το έθνος μου, δηλαδή τη συνήθειά μου, και την πατρίδα με την ευρεία έννοια αλλιώς παγιδευόμαστε σε εθνικισμούς και ανοησίες. Ο Ανδρέας και η Βάνα το κάνουν πολύ έξυπνα. Υπάρχει η βάση, αλλά και η μυθοπλασία, και ο τρόπος που γίνεται και υπάρχει μία επιμέλεια».

famagusta2.jpg

Για τον ρόλο του τόνισε: «Μέλημα του ρόλου μου είναι να προστατεύσει και τον ίδιο και την σύζυγό του. αυτός είναι ένας άνδρας παλαιού τύπου που προσπαθεί να κρατήσει μία ισορροπία. Θα δούμε τις αναταράξεις που θα υπάρχουν με τα άλλα παιδιά. δεν θέλουμε να εκθέτουμε μία ευγενική πλευρά του εαυτού μας και προβάλλουμε κάποια αρνητικά μας σαν να χρειαζόμαστε μία προστασία από κάτι, ωστόσο έχουμε μέσα μας έναν σπουδαίο πλούτο».

famagusta-mpezos.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved