Χατζηπαναγιώτης: «Έζησα τη Δανάη Μπάρκα να πληγώνεται μετά την είσοδό της στην τηλεόραση»
Media

Χατζηπαναγιώτης: «Έζησα τη Δανάη Μπάρκα να πληγώνεται μετά την είσοδό της στην τηλεόραση»

Στούντιο 4: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν καλεσμένος σήμερα 25/1 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στην Δανάη Μπάρκα και στην ενασχόλησή της με την τηλεόραση καθώς παρουσιάζει εδώ και αρκετές σεζόν τη δική της εκπομπή στο Mega με τίτλο «Πάμε Δανάη».

Όπως επεσήμανε ο ηθοποιός, όταν τους το ανακοίνωσε, τρόμαξε!

barka.jpg


«Τρόμαξα όταν η Δανάη μας είπε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και τώρα ακόμα σκέφτομαι ότι αυτό που κάνει είναι τρομερό είναι μεγάλη γενναιότητα. Της είπα “κάνε ό,τι νομίζεις, σου έχω εμπιστοσύνη, μπες άμα γουστάρεις, βούτα και κολύμπα”. Είναι μία αρένα πολύ δύσκολη αυτή πώς διαχειριστείς ιδιαίτερα σε ένα πρωινό πράγματα, καταστάσεις, θέματα», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και συνέχισε:

xatzinapagiotis.jpg


«Δεν είσαι μόνος σου, έχεις ένα κανάλι πίσω, ανθρώπους που λένε τι πρέπει να ειπωθεί. Πρέπει να έχεις τσαγανό για να βάζεις φρένο στα πράγματα που δεν θέλεις και που εσύ επιλέγεις να παιχτούν κόντρα στους νόμους της τηλεθέασης. Το είδα και το έζησα να πληγώνεται από τη στιγμή που έγινε αυτή η είσοδος αλλά τη θαύμασα κιόλας γιατί είδα ότι το αντιμετώπισε με πολλή γενναιότητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved