Γιώτα Νέγκα για Νταλάρα: «Το έργο, το ήθος και ο πλούτος που μας χάρισε δεν μπορεί να διαβληθεί...»
Media

Γιώτα Νέγκα για Νταλάρα: «Το έργο, το ήθος και ο πλούτος που μας χάρισε δεν μπορεί να διαβληθεί...»

Fay's Time: Η Γιώτα Νέγκα ήταν καλεσμένη σήμερα 25/1 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και απάντησε αν θα διαφήμιζε ποτέ προϊόντα.

«Δεν μου έχει περάσει να διαφημίσω κάποιο προϊόν, η φωνή μου όμως έχει ακουστεί σε διαφήμιση. Αρχικά θέλω να σου πω ότι δεν είμαι σε θέση να κρίνω την κίνηση και την επιλογή κανενός. Δεν είμαι κριτής των πάντων. Γι΄ αυτό που με ρωτάς, αυτή τη στιγμή δεν μου έχει προταθεί κάτι οπότε δεν υπάρχει στο σύμπαν μου. Επειδή όλοι αλλάζουμε και όλα μεταβάλλονται, αν μου έρθει κάποια πρόταση νομίζω θα το σκεφτώ», είπε αρχικά η Γιώτα Νέγκα και συνέχισε:

negka.jpeg

«Νομίζω ότι πάρα πολύ χρόνο κατανάλωσε και πραγματικά πιστεύω ότι η πιο σημαντική άποψη αυτή τη στιγμή είναι του Γιώργου Νταλάρα και όχι η δική μας. Δε νομίζω ότι είναι αρκετά χρήσιμο να ακούμε συνεχώς απόψεις για το αν συμφωνούμε ή εάν διαφωνούμε.

Μιλώντας για τον Γιώργο Νταλάρα, η προσφορά του στον πολιτισμό δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε μια επιλογή της στιγμής του που θέλησε να πει κάτι που αφορά την προσωπικότητά του. Το καλλιτεχνικό του έργο, ο πλούτος που μας έχει χαρίσει, το τάξιμο, το ήθος, δεν μπορεί να διαβληθεί, δεν χρειάζεται. Είναι η δική του άποψη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved