Σάββατο με φίλους:Ο Χρήστος Φερεντίνος συναντά τον Αντύπα και το γλέντι ξεκινά
Media

Σάββατο με φίλους:Ο Χρήστος Φερεντίνος συναντά τον Αντύπα και το γλέντι ξεκινά

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι στα Χάϊ του και δεν το κρύβει. Ο παρουσιαστής είναι ανεβασμένος και … πετάει στα σύννεφα και πώς να μην είναι όταν έχει καλεσμένο στην εκπομπή του, Σάββατο με φίλους, τον Αντύπα!

Μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι και φυσικά με τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Αντύπα. Ένα πρόγραμμα 3.5 ωρών γεμάτο τραγούδια και γλέντι.

ANTYPAS.jpg

Με μεγάλες, δικές του επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία με τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Αντύπας ξεσηκώνει το πλατό της εκπομπής «Σάββατο με φίλους». Στη σκηνή μαζί του, ο γιος του Πρόδρομος, ο Δημήτρης Υφαντής που φέρνει και χρώματα από την παράδοση της Ηπείρου, η Χριστίνα Σάλτη και η Χριστίνα Ράλλη.

SABBATO-ME-FILOYS!.jpg

Στην παρέα του Χρήστου Φερεντίνου βρέθηκαν η Έλενα Γαλύφα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ειρήνη Στεριανού, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Σοφιάννα Αβραμάκη, η Σόφη Πασχάλη και πολλοί ακόμη.

Το gossip-tv βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής και σας παρουσιάζει αποκλειστικό απόσπασμα από όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved