Κατερίνα Παναγοπούλου: Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου και όταν έχω να κάνω μία δουλειά...
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου και όταν έχω να κάνω μία δουλειά...

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με θέματα που μας αφορούν όλους.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» αναζητά τη χρυσή ισορροπία μεταξύ επαγγέλματος και προσωπικής – κοινωνικής ζωής. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε περισσότερο στις μέρες μας, που πολλά έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας, είναι να βρούμε αυτή την ιδανική συνταγή και να την εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας.

Κάτι που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» δεν είναι πάντα εύκολο, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να το πετύχουμε. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» (Παρασκευή – Κυριακή), η οποία μιλά για τις ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της, τις θυσίες που έχει κάνει για το επάγγελμά της και εξηγεί πώς έχει καταφέρει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

panagopoulou3.jpg

«Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που έριξα το βάρος στα επαγγελματικά μου και περίοδοι που έριξα το βάρος στα προσωπικά μου. Στη ζωή μου κοιτάζω να περνάω καλά. Το καταφέρνω παρόλο που έχω δύσκολο πρόγραμμα. Έχω έναν ψυχαναγκασμό μέσα μου και όταν έχω να κάνω μία δουλειά θα πρέπει να γίνει σωστά. Για την προσωπική μου ζωή έχω χρόνο, στον ύπνο δεν έχω χρόνο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved