Λιάγκας:«Έπιασαν την ταλαίπωρη Ελέτσι και ξαφνικά καθάρισε η κόπρος του Αυγεία... Έλεος»
Media

Λιάγκας:«Έπιασαν την ταλαίπωρη Ελέτσι και ξαφνικά καθάρισε η κόπρος του Αυγεία... Έλεος»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Πρωινό για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, μετά τον εντοπισμό των ανθρώπων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για μεγάλη φοροδιαφυγή.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «δεν πρέπει κανένας να κλέβει το κράτος. Μην φτάσουμε και στο σημείο που είπε ο Τριαντάφυλλος που είπε ότι αγαπάει την εφορία. Όποιος κλέβει το κράτος, πρέπει να πιάνεται και να τιμωρείται. Επίσης, είναι αστείο όποιος πιστεύει ότι πιάνοντας την ταλαίπωρη Ελέτσι ξαφνικά καθάρισε η κόπρος του Αυγεία… Και όποιος πήγε και το έκανε η εφορία, και την επόμενη ημέρα καυχιόταν στους συναδέλφους του είναι αστείο. Αν είναι ένοχη η Ελέτσι, θα τιμωρηθεί. Και καλώς θα τιμωρηθεί.»!

240124140911_eletsi-lemonidis.jpg

Και τόνισε: «Όμως μην κοκορευόμαστε ότι πιάνοντας την Ελέτσι, καθαρίσαμε το κράτος. Όταν υπάρχουν βαρύτατα ονόματα που επειδή έχουν άκρες, οι φάκελοι κρύβονται μέσα στα συρτάρια. Το πρόβλημα στη χώρα μας δεν είναι η Ελέτσι. Και να πληρώσει 5.000 ευρώ, δεν σώθηκε το κράτος. Λίγο κάπου έλεος. Και δεν το λέω για να την αθωώσω ή για να την ενοχοποιήσω».

eletsi-lemonidis.jpg

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι σε επικοινωνία που είχε με την Ελέτσι ξανά, είναι σίγουρη ότι αυτός που έκανε όλο αυτό είναι ή γυναίκα με την οποία έχει συνεργαστεί, ή γυναίκα με την οποία είχε σχέση ο σύζυγός της κάτι που ανέφερε και χθες ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved