My Style Rocks τελικός: Η live ψηφοφορία, οι 3 παίκτριες και οι μεγάλες εκπλήξεις–Πότε θα τον δούμε;
STUDIO FOTOGENIA
Media

My Style Rocks τελικός: Η live ψηφοφορία, οι 3 παίκτριες και οι μεγάλες εκπλήξεις–Πότε θα τον δούμε;

Με live ψηφοφορία και τρεις διαγωνιζόμενες στον τελικό για πρώτη φορά, το «My style rocks» ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 2 Φεβρουάριου και μας αποχαιρετά προσωρινά, αφού σύντομα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με την Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει με νέο κύκλο εκπομπών.

Πώς όμως θα φτάσουμε στον τελικό; Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου οι διαγωνιζόμενες κάνουν εμφανίσεις με κυρίαρχο στοιχείο το καρό. Στην επιτροπή, πλάι στους Στέλιο Κουδουνάρη, Σοφία Χατζηπαντελή και Δημήτρη Σκουλό, θα βρίσκεται και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά.

my-style-rocks.jpg

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου οι διαγωνιζόμενες πρέπει να ντυθούν κατάλληλα ώστε να συνοδεύσουν την προϊσταμένη τους σε επαγγελματική- εκδήλωση. Σε ρόλο γκεστ κριτή θα δούμε τη fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου οι κοπέλες πρέπει να ντυθούν μόνο με ένα χρώμα και τις αποχρώσεις του και, εκτός από την επιτροπή, θα τις κρίνει το μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου.

Στον ημιτελικό της Πέμπτης 1 Φεβρουάριου επιστρέφουν η Ελεάνα Δαρίβα, η Χριστίνα Μπίτα, η Ντένη Κουβαράκου, η Παντελίνα Αντωνίου, η Δώρα Ανδριοπούλου, η Εφη Στεφάνου και η Βασιλική Λιγνού και οι 7 διαγωνιζόμενες αναλαμβάνουν να τις ντύσουν.

MY-STYLE-ROCKS-GALA-DISCO-REUNION.jpg

Ο τελικός της Παρασκευής 2 Φεβρουάριου χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος οι 5 διαγωνιζόμενες διαλέγουν μία από τις δοκιμασίες που έχουν φέρει εις πέρας και την παρουσιάζουν με νέο λουκ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι κοπέλες επιλέγουν ένα από τα Gala του φετινού κύκλου και το παρουσιάζουν αλλιώς. Στο τέλος τρεις διαγωνιζόμενες θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού, που θα στέψει τη «βασίλισσα του στιλ».

Πηγή Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved