H Μάγισσα-αποκάλυψη:  Η Θεοφανώ αποκαλύπτει πως οι Γερακάρηδες σκότωσαν τη μητέρα της
Media

H Μάγισσα-αποκάλυψη: Η Θεοφανώ αποκαλύπτει πως οι Γερακάρηδες σκότωσαν τη μητέρα της

Οι εξελίξεις που έρχονται στη «Μάγισσα» είναι συνταρακτικές...

Η Θεοφανώ νιώθει πια την ανάγκη να ξεφύγει από όλα αυτά που έχουν κάνει τη ζωή της κόλαση το τελευταίο διάστημα και με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού αρχίζει να στήνει μια καινούργια ζωή. Καταφύγιό της θα γίνει μια σπηλιά, όπου σκοπεύει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα μακριά από όλους και από όλα.

c1aaa218-MAGISSA-KENTRIKI.jpg

Ο ΜΙΣΕΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΟ

ninikas-(4).jpg

Ο Μισέλ βιώνει το μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του. Ο Θράσος ανακαλύπτει τελικά ότι η Σκεύω τον απατάει μαζί του και απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Γάλλος αρχαιολόγος ξέρει καλά ότι αυτή η ντροπή ξεπλένεται μόνο με αίμα, σύμφωνα με τη νοοτροπία των Γερακάρηδων, και περιμένει τα χειρότερα. Βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων, το μένος, όμως, του Θράσου είναι μεγάλο και το σίγουρο είναι πως δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι αυτή την ντροπή. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρόκειται να τον σκοτώσει, οπότε αυτή η κόντρα θα έχει και συνέχεια. Συνέπειες βέβαια θα έχει και η Σκεύω, που τόλμησε να σηκώσει τα μάτια της σε άλλον άντρα. Παράλληλα, μια συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου θα οδηγήσει σε μια τραγωδία κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό αρχίζει να βγαίνει στο φως.

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΝ ΛΑΣΚΑΡΑΙΩΝ

laskaraioi.jpg

Η Μάγισσα

Η Θεοφανώ, που έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής. Την ίδια στιγμή, η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και ο πόλεμος είναι έτοιμος να ξεσπάσει. Στο μεταξύ, ο Ιωάννης Βρώτσος, ο πατέρας του Κοσμά, πεθαίνει, αλλά η «διαθήκη» που αφήνει πίσω του απειλεί να τινάξει την οικογένεια των Λασκαραίων στον αέρα. Όπως έχουμε ήδη δει, πρόκειται για τον άνθρωπο, που -στα νιάτα του- υπό τις εντολές του Μιχαήλ, ανέλαβε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο, προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση και να αναλάβει αστός την αρχηγία της οικογένειας. Το γράμμα, λοιπόν, που αφήνει, προκαλεί πολλές αναταράξεις και ερωτηματικά στην ισχυρή οικογένεια. Ο Μάρκος, από την άλλη, παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τη Μεταξία, αλλά θα δυσαρεστήσει και θα απογοητεύσει πολύ τη Δαμιανή, κάτι που δεν θα του κρύψει άλλωστε. Στο μεταξύ, ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωρά σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με το φόνο του βρέφους. Το τίμημα που θα πληρώσει η Πολυξένη, την οποία υποδεικνύει ως δολοφόνο του, είναι πολύ βαρύ. Όσο για τη Δαμιανή, που ήταν εκείνη που της έδωσε την εντολή, θα πάρει μια παράταση χρόνου. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η «αποκαθήλωσή» της θα γίνει με το χειρότερο τρόπο...

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

theofano-i-magissa-gossiptv.jpg

Θεοφανώ - Μάγισσα

Η Θεοφανώ καταφέρνει τελικά να γλιτώσει από τους πειρατές του Μόφορη και ακολουθεί την Άννα, το μικρό κορίτσι, στο σπίτι όπου έζησαν οι γονείς της. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό. Θα ανακαλύψει ότι οι Γερακάρηδες σκότωσαν τη μητέρα της, αλλά δεν θα μάθει τίποτα για την εμπλοκή του Μιχαήλ στη δολοφονία της... Μετά από αυτή την εξέλιξη βέβαια, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει όταν θα καταλάβει ότι ανήκει και η ίδια στην οικογένεια των Γερακάρηδων και είναι αδελφή του Σπήλιου. Παράλληλα, τη Θεοφανώ την περιμένουν εφιαλτικές στιγμές, αφού ξαφνικά θα πέσει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούν μάγισσα. Ποια είναι όμως η μικρή καινούργια σύμμαχος της Θεοφανώς; Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόσωπο στην παρούσα φάση της ιστορίας, για το οποίο οι σεναριογράφοι μας επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη. Κρατήστε αυτό και... η συνέχεια επί της οθόνης!

Πηγή Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved