Γη της Ελιάς-Βάσια Παναγοπούλου: «Σήμερα η δική μας γενιά μεγαλώνει υπερήφανα κορίτσια»
Media

Γη της Ελιάς-Βάσια Παναγοπούλου: «Σήμερα η δική μας γενιά μεγαλώνει υπερήφανα κορίτσια»

Γη της Ελιάς: Συχνά η Ασπασία φορά... παρωπίδες, αλλά τελικά θα καταφέρει να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον Δημοσθένη.

Έχει φτάσει στα όριά της και στο εξής θα διεκδικήσει την αξιοπρέπεια της. Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων η Βάσια Παναγοπούλου.

Έχετε δοθεί ψυχή τε και σώματι στον ρόλο που σας έγραψε η Βάνα Δημητρίου. Έχετε κατανοήσει πως με τη στάση που κρατά η ηρωίδα σας δίνετε κουράγιο και παράδειγμα σε πολλές γυναίκες, εξαρτημένες από τους άντρες τους...

«Η ιστορία της Ασπασίας, δυστυχώς, είναι αναγνωρίσιμη. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που σκύβουν το κεφάλι σε μια σχέση κακοποιητική, θεωρώντας πως έτσι διαφυλάσσουν τη συνοχή της οικογένειάς τους. Όμως στη ζωή της Aσπασίας, το σημείο που άγγιξε τα όριά της ήταν ο θάνατος του γιου της. Διαλύθηκε ψυχολογικά, αναζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου και επαναπροσδιορίστηκε. Τώρα σηκώνει ανάστημα και βγάζει από μέσα της ό,τι αποτελούσε βαρίδι στην ψυχή της. Λέει την αλήθεια για τα λάθη του παρελθόντος της και είναι έτοιμη να πληρώσει το τίμημα. Αν με τη στάση της ηρωίδας μου μπορούμε έστω και λίγο να συμβάλλουμε στην αφύπνιση γυναικών, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη».

h-gh-ths-elias-dhmosthenis-aspasia.jpg


Παρ’ όλα αυτά, η Ασπασία είναι μια σύγχρονη γυναίκα τού σήμερα; Γιατί συχνά τη βλέπουμε σαν να λειτουργεί με παρωπίδες.

«Η Ασπασία έχει τις παρωπίδες και τα "κολλήματα" που τις εμφυσήθηκαν από τον τρόπο που μεγάλωσε. Μην ξεχνάμε, είναι μια γυναίκα “άλλης σχολής", αυτής που λέει “το σπίτι σου δεν το διαλύεις για κανένα λόγο". Σήμερα η δική μας γενιά μεγαλώνει υπερήφανα κορίτσια. Αν μια σχέση δεν μας παρέχει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μας, σαφώς και πρέπει να πάμε παρακάτω».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(4).jpg

Ο Δημοσθένης θα της ζητήσει συγγνώμη και θα της πει να γυρίσει σπίτι τους, αλλά εκείνη λέγεται πως θα φανεί ανένδοτη. Είναι έτσι;

«Ναι. Η Ασπασία όσο και αν τον αγαπάει βαθιά τον Δημοσθένη, έχει φτάσει στα όριά της. Δεν δέχεται να μεγαλώσει ένα παιδί που ο Δημοσθένης θέλει να της επιβάλλει μόνο και μόνο για να την εκδικηθεί για το θέμα της Ειρήνης», λέει η ηθοποιός στο tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved