Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να…»
Media

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να…»

O  Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στην Ελένη για την θεία του, Κατίνα Παξινού, τον ψυχαναγκασμό του αλλά και για την περίοδο που έλεγε ειδήσεις. 

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας πως δεν χρειάστηκε να διαβάσει καν το σενάριο όταν του προτάθηκε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο της ταινίας ‘’Κουραμπιέδες από χιόνι’’. Έχω μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Είναι το παιδί που δεν έχω. Με το που μου το είπε, είπα ναι. Με σταματούσαν στο δρόμο και στο θέατρο και μου έλεγαν να βγάλουμε φωτογραφία. ‘Ηταν πολύ συγκινητικό».

ANTONOPOULOS.jpg

Αναφερόμενος στην αρχή της καριέρας του και την απόφαση αν ασχοληθεί με το θέατρο, είπε:

«Ξεκίνησα με το ‘’ψώνιο’’ να παίξω δράμα. Η ζωή με πήγε στην κωμωδία και μετά από τόσα χρόνια μπορώ να παίξω και δράμα. Ίσως το ότι δεν ήθελα να συγκρίνομαι με τη γιαγιά μου με έσπρωξε ενδόμυχα στην κωμωδία».

Αν ζούσε σήμερα η Κατίνα Παξινού, όπως είπε, θα τον αγκάλιαζε, θα τον φιλούσε και θα του έφτιαχνε ένα πολύ ωραίο φαγητό για να τον ανταμείψει.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως έχει συμβεί να αποχωρήσεις δύο φορές από θεατρική παράσταση.

1675200499175-420375229-antonopoulos-alex708.jpg

«Η μία ήταν πολύ παλιά με έναν άχρηστο σκηνοθέτη. Τσακώθηκα πολύ άσχημα και έμεινα στη δουλειά. Μετά σε μία παράσταση που πήγε δεύτερη χρονιά, και τότε είπα ‘’εάν είναι αυτός ή αυτή – δεν θέλω να αποκαλύψω το φύλο- εγώ δεν θα είμαι’’. Και έφυγε μόνο του αυτό το άτομο».

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε για την εποχή που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και αποκάλυψε στιγμές εκείνης της εποχής.

«Θυμάμαι πολλές στιγμές που με έπιαναν τα γέλια στο δελτίο ειδήσεων. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του και μου ζητούσε να πηγαίνω στο Προεδρικό Μέγαρο να τον βλέπω».

alexandros-antonopoulos.jpg

Αποκάλυψε πως είναι ψυχαναγκαστικός με την τάξη.

«Έχω πάρει απόφαση ότι έχω ψυχαναγκασμό με την τάξη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κοιμηθώ αν υπάρχει άπλυτο πιάτο στο νεροχύτη. Στον δρόμο εάν δω μία οικοδομή που χτίζεται θα μπω μέσα και μετά θα περιμένω να τελειώσει για να δω το σπίτι τελειωμένο».

O Αλέξανδρος Αντωνόπουλος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved