Γη της Ελιάς-Βάσια Παναγοπούλου: «Εάν κι εφόσον ανακοινωθεί ο 4ος κύκλος η Ασπασία θα είναι παρούσα»
Media

Γη της Ελιάς-Βάσια Παναγοπούλου: «Εάν κι εφόσον ανακοινωθεί ο 4ος κύκλος η Ασπασία θα είναι παρούσα»

Γη της Ελιάς: Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της τις επόμενες κινήσεις της βασανισμένης ηρωίδας της, κυρίως όταν ο Ορέστης της καταστήσει σαφές πως δεν είναι... γιος της.

Η Ειρήνη είναι ξανά με τον Παρασκευά, παρότι την αποτρέψατε, θα προσπαθήσετε να της μιλήσετε ξανά;

«Η Ειρήνη είναι απόλυτα ανεξάρτητη προσωπικότητα. Έχει την αλαζονεία της νιότης της. Δεν ακούει κανέναν και τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ασπασία, είναι να είναι δίπλα της. Όταν τα παιδιά μας νιώθουν αγάπη, νιώθουν ασφαλή. Η Ειρήνη θα εκμεταλλευτεί τον χωρισμό των γονιών της για να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί και από τους δύο».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(10).jpg

Θα έρθει η στιγμή που θα της πείτε ότι με τον Φίλιππο είναι αδέλφια;

«Δεν θα προλάβει να της το πει η Ασπασία, θα την προλάβουν οι εξελίξεις».

Τα βίντεο μαγειρικής θα τα συνεχίσει η Ασπασία με την κόρη της; Μήπως αυτά γίνουν η αφορμή για κάποια νέα επαγγελματική ενασχόληση;

«Η μαγειρική μέσω Tik Tok θα είναι το μόνο οικονομικό βοήθημα που θα έχει η Ασπασία τώρα που χώρισε από τον Δημοσθένη. Έτσι λοιπόν θα τα συνεχίσει, αλλά με τίποτα δεν είναι ένα επαγγελματικό βήμα για εκείνη».

Αν μπορούσατε να πείτε κάτι σε αυτή την ηρωίδα, τι θα ήταν αυτό;

«Σε καταλαβαίνω για όσα πέρασες. Μπράβο που επιτέλους βρήκες το θάρρος να υψώσεις το ανάστημά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και οπλίσου με δύναμη για όσα έρχονται...».

7287b95b-h-gh-ths-elias-aspasia-dhmosthenis.jpg

Την τέταρτη σεζόν θα δούμε την Ασπασία και αν ναι, πού θα θέλατε να προσανατολιστεί η δράση της;

«Εάν κι εφόσον ανακοινωθεί επίσημα από το MEGA η συνέχιση για τον 4ο κύκλο της σειράς, η Ασπασία θα είναι παρούσα γιατί έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοιχτά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα Δημητρίου που είναι η δημιουργός του σεναρίου για την εξέλιξη της ηρωίδας μου και ειλικρινά μου αρέσει να εκπλήσσομαι με την πορεία της ιστορίας της σειράς μας. Οπως οι τηλεθεατές έτσι κι εγώ περιμένω με αγωνία τι θα γίνει παρακάτω».

gh-ths-elias-aspasia-dimosthenis-(9).jpg

Η τηλεόραση σας εκφράζει έτσι όπως διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια;

«Η τηλεόραση επέτρεψε στη μυθοπλασία. Αυτό μόνο θετικό είναι και για τους τηλεθεατές αλλά και για όσους έχουν επαγγελματική ενασχόληση. Όσες περισσότερες επιλογές, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνει ο πήχης», λέει στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved