Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Μάκη και η Άννα τον σώζει
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Μάκη και η Άννα τον σώζει

Κάνε ότι κοιμάσαι:Ο Λημνιός ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Μάκη, αλλά η Άννα παρεμβαίνει έγκαιρα. Στη συνέχεια, ο Ίκαρος τιμωρεί τον νεαρό για διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το γραφείο του, ωστόσο ο Νικόλας τον καλύπτει στην κατάθεση που δίνει. Παράλληλα, η σχέση του Ίσσαρη και της Άννας κλονίζεται ξανά...

Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Όμως η Χρύσα υποπτεύεται τη γυναίκα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη να της πει λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, η Άννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι ο φοιτητής είχε ζητήσει τη βοήθειά τους και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-37-4.jpg

Παράλληλα, η Δάφνη φοβάται ότι η αλήθεια για τον Λημνιό θα επιφέρει συνέπειες στην παράταξή της. Λίγο αργότερα, ο Ίκαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό του γραφείο και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή. Ο Νικόλας, όμως, καλύπτει τον νεαρό και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Από την άλλη, η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται ακόμη μία φορά και τη θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό. Μάλιστα, ο άντρας καβγαδίζει μαζί της, θεωρώντας τις πράξεις της επικίνδυνες, ενώ νιώθει ότι δεν εμπιστεύονται πλέον ο ένας τον άλλο.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-38-4.jpg

Την επόμενη μέρα, ο Νικόλας προτρέπει τη Νάσια να τα ξαναβρεί με τον Μάκη, ο οποίος αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην τελειώσει ποτέ τη Νομική προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ίκαρο. Την ίδια ώρα, ο Φλωρής αντιμετωπίζει και την καχυποψία των παλιών συμμαθητών του, όσο κι αν δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και τις κατηγορίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-38-6.jpg

Οι επαφές του Ίσσαρη, τώρα, με την πολιτικό αρχίζουν να γίνονται συχνότερες και να ανακαλύπτουν ομοιότητες που δεν είχαν φανταστεί. Λίγο μετά, συγκρούεται με τον Νικόλα, κατηγορώντας τον ότι συνεργάστηκε με την Άννα για την εξόντωση του Λημνιού. Τι θα καταθέσει η Άννα στη Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τι φοβάται η Ζωή για τον ετεροθαλή αδελφό της και πώς θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved