Συγκλονίζει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας»
Media

Συγκλονίζει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα άρνηση για το πρόβλημα υγείας»

Στούντιο 4: Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ήταν σήμερα 26/1 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μητέρα του η οποία είχε ένα πρόβλημα υγείας και συγκλονίζει με τα όσα λέει.

«Η μητέρα μου είχε ένα θεματάκι ανάλογο της μητέρας μου στο έργο Humans. Όχι ακριβώς άνοια αλλά έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και άρχισε πια να ξεχνάει πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν έτσι όπως θα έπρεπε να ήμουν με την μητέρα μου. Δηλαδή δεν μπορούσα να το δεχθώ, είχα μια άρνηση», είπε αρχικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

lazaros2.jpeg

Και πρόσθεσε: «Όταν κάποιος σε ρωτάει συνέχεια τα ίδια πράγματα, ρε παιδί μου, δεν μπορείς να το δεχθείς. Αρχίζεις και θυμώνεις και θέλεις να τον διορθώνεις. Κάτι το οποίο βέβαια είναι ακριβώς ένα τίποτα και το θέμα είναι ότι αγχώνεις και τον άλλον. Είναι αυτά τα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρεις σίγουρα αλλά βγάζεις και το δικό σου πρόβλημα.

Το χειρότερο είναι να σου φεύγει έτσι, σιγά - σιγά, ο άνθρωπός σου ή τουλάχιστον ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Δηλαδή ούτε καν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό τους, σίγουρα όμως για εμάς είναι οδυνηρό. Λένε ότι παθαίνεις άνοια γιατί δεν μπορείς να αντέξεις κάποια πράγματα και φεύγεις από την πραγματικότητα και πας κάπου αλλού. Ο άλλος μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος, εγώ όμως δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό και είναι εφιάλτης μου. Οπότε έκανα λάθη».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved