Dragons’ Den: Αυτός είναι ο λόγος που φορούν σε όλα τα επεισόδια τα ίδια ρούχα
Media

Dragons’ Den: Αυτός είναι ο λόγος που φορούν σε όλα τα επεισόδια τα ίδια ρούχα

Dragons’ Den: Αν παρακολουθείς την εκπομπή επενδύσεων του ΑΝΤ1, σίγουρα, θα έχεις παρατηρήσει ότι τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι Dragons φορούν σε όλα τα επεισόδια τα ίδια ρούχα.

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός και πάρα πολύ απλός και φυσικά δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά είναι τελείως πρακτικός.

Στα social media του προγράμματος ανεβαίνουν διάφορα βίντεο αρκετά συχνά όμως τόσο η Λιλή Περγαντά όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, θέλησαν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση: «Γιατί φοράτε συνέχεια τα ίδια ρούχα;»!

dragonsdengreece_-(2).jpg

«Και εμένα δεν μου αρέσει αλλά αυτό επιτάσσει η παραγωγή...», αναφέρει αρχικά η επιχειρηματίας Λιλή Περγαντά με τον παρουσιαστή να δίνει όλες τις λεπτομέρειες:

dragonsdengreece_-(1).jpg

«Τηλεοπτικοί λόγοι! Μονταζιακοί για την ακρίβεια. Για να μπορούμε να μπλέξουμε στο μοντάζ όλες τις περιπτώσεις όπως θέλουμε, χωρίς να αγχωνόμαστε για το πώς θα βγει ο ένας με άσπρο σακάκι και μετά θα φοράει μπλε; Όλοι τα ίδια! Κάθε μέρα!».

Κλείνοντας, ο Σάκης Τανιμανίδης, ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ: «Είναι και ευκολία να μη σκέφτεσαι κάθε πρωί που ξυπνάς τι θα βάλω σήμερα, τι θα βάλω την άλλη μέρα...»!

Δες το σχετικό βίντεο ακριβώς έτσι όπως ανέβηκε στα social media του Dragons’ Den:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved