Dragons’ Den: Έξαλλη η Χατζηστεφανή: «Θα επενδύσουμε για να ξεχρεώσεις την εφορία;»
Media

Dragons’ Den: Έξαλλη η Χατζηστεφανή: «Θα επενδύσουμε για να ξεχρεώσεις την εφορία;»

Dragons’ Den: Ο Τζόνιο Τοντόροφ βρέθηκε στο πλατό για να παρουσιάσει το προϊόν του όμως δεν κατάφερε ούτε αυτός να κάνει κάποιο deal.

Μάλιστα, το γεγονός ότι χρωστούσε πολλές χιλιάδες ευρώ στην εφορία και τους το είπε, έκανε έξαλλη την Μαρία Χατζηστεφανή!

«Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι ένα κρεβάτι για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Έχει πέντε προγράμματα που κάνουν τέντωμα, τράβηγμα σπονδυλικής στήλης και χαλάρωση με υπέρυθρη ακτίνα, μαγνητικά πεδία και αρνητικά ιόντα. Μπορεί κανείς να το βρει εντελώς δωρεάν στα καταστήματα μας! Κάθε μέρα για 30 λεπτάκια εντελώς δωρεάν! 365 μέρες τον χρόνο», είπε αρχικά ο Τζόνιο Τοντόροφ.

«Οι αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας, για να λύσουν αρκετά σοβαρά προβλήματα μετά από την μυϊκή ατροφία, χρησιμοποιούν το υλικό που έχουν από την εταιρεία μας», είπε και τους άφησε άφωνους.

«Η NASA έχει μαγαζί στην Ιαπωνία;» αναρωτήθηκε ο Χάρης Βαφειάς με τον Λέοντα Γιοχάη να απαντά: «έχει, έχει!».

dragons.jpg

Και συνέχισε να εξηγεί λέγοντας: «Σας είπα ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την NASA της Ιαπωνίας. Οι αστροναύτες που έρχονται από πάνω, από την NASA, παθαίνουν μυϊκή ατροφία. Μία από τις πατέντες που έχει βγάλει η εταιρεία είναι για τα ρούχα των αστροναυτών που είναι με το υλικό αυτό».

Η Μαρία Χατζηστεφανή τον ρώτησε πόσα έσοδα έχει αλλά και αν έχει χρέη η εταιρία του.

«Το μήνα εγώ προσωπικά έχω έσοδα 15.000 ευρώ. Ναι, έχω χρέη περίπου στα 130.000 ευρώ. Τα λεφτά τα ζητάω για να κάνω με το ένα μέρος από αυτά, κάποιες ρυθμίσεις στην εφορία», της απάντησε και την έκανε έξαλλη.

«Θα επενδύσουμε για να ξεχρεώσεις την εφορία; Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω να κάνουν κάποιοι άνθρωποι μια επένδυση. Να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια εταιρία. Δεν είμαι εδώ για να πληρώσω για να ξεπληρώσεις κάποια χρέη στην εφορία. Γι΄αυτό τον λόγο είμαι εκτός.... Ακούμε μια ιδέα από κάποιον που χρωστάει στην εφορία. Εμένα αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ωραία», είπε μεταξύ άλλων τόσο στον επιχειρηματία που πήγε εκεί όσο και στους επενδυτές η Μαρία Χατζηστεφανή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Dragons’ Den:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved