Ζαρίφη σε γυναίκα που φλέρταρε τον σύντροφό της: «Συγγνώμη εγώ ήρθα να παίξω με τα παιχνιδάκια σου;»
Media

Ζαρίφη σε γυναίκα που φλέρταρε τον σύντροφό της: «Συγγνώμη εγώ ήρθα να παίξω με τα παιχνιδάκια σου;»

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Λένας Μαντά και το «θα σε φυτέψω» που είπε σε γυναίκα που φλέρταρε τον άντρα της, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της χθες (26/1) πώς διαχειρίστηκε μια παρόμοια εμπειρία ζήλιας που είχε. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» με απόλυτη ειλικρίνεια:

«Εγώ θα σας πω την αλήθεια, πίναμε καφέ και ήρθε η άλλη καθόταν από πίσω από τον δικό μου και του έκανε έτσι με τα χείλη της και πείραζε τα μαλλιά. Για να καταλάβεις πόσο ξεδιάντροπη είναι, στον καφέ τα έκανε. Και πάω εγώ και της λέω "συγγνώμη εγώ έχω έρθει να παίξω με τα παιχνιδάκια σου στο σπίτι;" όχι μου λέει. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κοιτάμε ανθρώπους άλλων ανθρώπων».

Δείτε εδώ το βίντεο με την αποκάλυψε της Κατερίνας Ζαρίφη:

Σε καμία περίπτωση όμως, η αντίδραση της Κατερίνας Ζαρίφη δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δηλώσεις στις οποίες είχε προχωρήσει πριν από λίγες μέρες η Λένα Μαντά, η οποία είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια. Συγκεκριμένα, η συγγραφές αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα»:

«Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Λένας Μαντά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved