Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σπάνια φωτό του γιου της Κίμωνα, ο Κουτσόπουλος & η λατρεία για την αδελφή της
Media

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σπάνια φωτό του γιου της Κίμωνα, ο Κουτσόπουλος & η λατρεία για την αδελφή της

Η ζωή και η καθημερινότητα της Χρύσας Μιχαλοπούλου τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει αλλάξει προς το καλύτερο! Έχει γίνει μανούλα και μαζί με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. 

Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και οι φωτογραφίες που μοιράζεται σπανίως στα social media ενώ πολύ πρόσφατα ανέβασε φωτό από έξοδό της με τον γιο της.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον γιο τους τον Σεπτέμβριο του 2022 και από τότε απολαμβάνουν τρυφερές στιγμές ως οικογένεια.

Αν και γενικότερα το ζευγάρι έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, πριν από λίγες μέρες ο γνωστός chef αποκάλυψε πως το παιδί τους ονομάζεται Κίμωνας.

Πέρα από αυτή την αποκάλυψη, οι δύο γονείς κρατούν τον μικρό Κίμωνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να τον προστατέψουν.

Σε πρόσφατη έξοδό της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου φαίνεται να έκανε τη διαφορά και να επέλεξε να τη συνοδεύσει ο άντρας της ζωής της, ο μικρός Κίμωνας.

Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον γιο της και την αδερφή της ένα ήσυχο πρωινό βγήκαν για ψώνια και αγόρασαν... φράουλες! Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί μια όμορφη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Δείτε την παρακάτω:

xrysa_mixalopoulou.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved