Σάββατο με φίλους! O Αντύπας, η παρέα και ο γιος του Δημήτρης που θα κάνει μεγάλο «νταβαντούρι»
STUDIO FOTOGENIA
Media

Σάββατο με φίλους! O Αντύπας, η παρέα και ο γιος του Δημήτρης που θα κάνει μεγάλο «νταβαντούρι»

Σάββατο με φίλους - Απόψε στις 21.00, ο Χρήστος Φερεντίνος μας καλεί να περάσουμε το «Σάββατο με φίλους!»! Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και πρωταγωνιστής της νυχτερινής διασκέδασης, ο αστείρευτος Αντύπας έρχεται αυτό το Σάββατο για να εκτοξεύσει τη διάθεσή μας και για 3,5 ώρες να μας κάνει «να πετάξουμε στα σύννεφα»!

 

Με μεγάλες, δικές του επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία με τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, ο κορυφαίος ερμηνευτής ξεσηκώνει το πλατό της εκπομπής «Σάββατο με φίλους». Στη σκηνή μαζί του, ο γιος του Πρόδρομος, που κάνει μεγάλο «νταβαντούρι», ο Δημήτρης Υφαντής που φέρνει και χρώματα από την παράδοση της Ηπείρου, η Χριστίνα Σάλτη και η Χριστίνα Ράλλη.

ANTYPAS-XRHSTOS-FERENTINOS-PRODROMOS.jpg

Σάββατο με φίλους

STUDIO FOTOGENIA

Στην παρέα μας οι δημοσιογράφοι Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας και Ισίδωρος Φίκαρης, ο δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Μιχάλης Τσόχος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Έλενα Παπαδοπούλου, ο γνωστός δικηγόρος – ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου και η Άννα Ζηρδέλη.

SABBATO-ME-FILOYS!.jpg

Μαζί μας ακόμα η Έλενα Γαλύφα, ο Νίκος Βατικιώτης, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ειρήνη Στεριανού, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Σοφιάννα Αβρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved