Γιάννης Σπαλιάρας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!
Media

Γιάννης Σπαλιάρας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μας συστήνει την σύντροφό του, την 27χρονη Αγγελική που του έχει κλέψει την καρδιά και μάλλον εξαιτίας της δεν θα είναι για πολυ περιζήτητος εργένης! 

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας σε βραδινή έξοδό του μαζί της σύστησε δημόσια τη σύντροφό του, την 27χρονη καλλονή, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του και είχε τη δυνατότητα να μιλήσει η ίδια στις κάμερες.

Όπως αποκάλυψε, δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος και αισθανόταν λίγο περίεργα δηλώνοντας: «Είμαι λίγο αγχωμένη» ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσθεσε: «Δεν έχει συνηθίσει στις κάμερες, αλλά όλα καλά. Κάνουμε ό,τι κάνουν και όλα τα ζευγάρια. Μετά από ένα χρόνο βγήκε φυσιολογικά προς τα έξω».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το εάν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνος απάντησε: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις για το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα».

Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί κρυφά. Εκείνος όμως απαντά:

«Βρέθηκα προ εκπλήξεως. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε κιόλας, έχω διαβάσει και χειρότερα. Η σύντροφος μου με ρώτησε πως προέκυψε το δημοσίευμα. Ντρέπεται πολλές φορές αλλά αφού έμπλεξε μαζί μου… Έχω στο μυαλό μου στο μέλλον για πρόταση γάμου. Θα την κάνω ιδιωτικά και να είναι όμορφη».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved