Σάββατο με φίλους - Το γλέντι στήθηκε στο Twitter: «Απόψε με Αντύπα θα είμαστε όλοι ανεβασμένοι»
Media

Σάββατο με φίλους - Το γλέντι στήθηκε στο Twitter: «Απόψε με Αντύπα θα είμαστε όλοι ανεβασμένοι»

Σάββατο με φίλους: Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής της σημερινής μουσικής εκπομπής οι χρήστες του Twitter έδειξαν ενθουσιασμένοι και μάλιστα άρχισαν και τα σχόλια! 

Όλα αποθεωτικά για τον σημερινό καλεσμένο, τον Αντύπα που γνώριζαν ότι θα έχει ετοιμάσει ένα καθαρά λαϊκό πρόγραμμα.

antypasofficial_1706294038_3288955233445450205_3173897531.jpg

Ο Χρήστος Φερεντίνος καλωσόρισε τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος δεν άφησε τον χρόνο να περάσει χαμένος αλλά ξεκίνησε να ανεβάζει το κέφι των παρευρισκόμενων μέχρι που τελικά αυτό χτύπησε κόκκινο.

Είχαμε εξασφαλίσει προ ημερών και ένα απόσπασμα από την ξεχωριστή αυτή βραδιά γλεντιού στα πλατό της μουσικής εκπομπής που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Με μεγάλες, δικές του επιτυχίες, αλλά και με τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία με τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Στράτου Διονυσίου, του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Αντύπας ξεσήκωσε το πλατό της εκπομπής «Σάββατο με φίλους». Στη σκηνή μαζί του, ο γιος του Πρόδρομος, ο Δημήτρης Υφαντής που έφερε και χρώματα από την παράδοση της Ηπείρου, η Χριστίνα Σάλτη και η Χριστίνα Ράλλη.

SABBATO-ME-FILOYS!.jpg

Στην παρέα του Χρήστου Φερεντίνου βρέθηκαν επίσης η Έλενα Γαλύφα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ειρήνη Στεριανού, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Σοφιάννα Αβραμάκη, η Σόφη Πασχάλη και πολλοί ακόμη.

Εννοείται ότι οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τα όσα παρακολουθούσαν να συμβαίνουν στο πλατό, αποθεώνοντας φυσικά τον αγαπημένο Αντύπα. Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved