Αλέξης Παππάς: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι τώρα από το Survivor; Τα νούμερα... ζαλίζουν!
Media

Αλέξης Παππάς: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι τώρα από το Survivor; Τα νούμερα... ζαλίζουν!

Ο Αλέξης Παππάς είναι ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες τους Survivor κι όχι άδικα. Οι κόντρες, οι διαμάχες με τους συμπαίκτες του και τα χρηματικά ποσά που λαμβάνει, είναι το βασικό θέμα συζήτησης των ημερών!

Παρ' όλο που το τραγουδάκι «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» που τραγουδούσαν οι πρώην συμπαίκτες του στον Αλέξη Παππά στο προηγούμενο Survivor, όταν εκείνος αποχωρούσε από το παιχνίδι είχε γίνει... viral, εκείνος δεν πτοήθηκε αλλά επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Αν κρίνουμε και από τα χρήματα που έχει βγάλει ο γνωστός ηθοποιός από το reality επιβίωσης, δε μας κάνει εντύπωση ο ντόρος που δημιουργεί.

Ο επαγγελματίας -όπως αποδείχτηκε- παίκτης reality ξέρει να κινεί τα νήματα του παιχνιδιού και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο η παραγωγή διασφαλίζει την παραμονή του. Ο Αλέξης Παππάς γνωρίζει πώς θα ανάψει φωτιά ανάμεσα στους συμπαίκτες του, πώς θα δημιουργήσει ίντριγκες και αυτόματα και πώς θα ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη!

pappas.jpg

Κι ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024 για να κάνει λίγο περισσότερο χαμό, μας έκανε την έκπληξη ο τσακωμός του Αλέξη Παππά με τον Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος μετά την οικειοθελή αποχώρησή του δε θέλει να το ξαναδεί στα μάτια του, κατά δήλωση του τελευταίου!

«Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος» είχε δηλώσει ο Σάκης Κατσούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του από την πλευρά του...

Πόσα λεφτά έχει βγάλει από τα reality;

Παρόλα αυτά, τον Αλέξη Παππά δε φαίνεται να τον απασχολούν τα αρνητικά σχόλια εκτός παιχνιδιού γιατί όπως αποκαλύπτουν και τα απίθανα χρηματικά ποσά που εισπράττει, μάλλον κάνει πολύ καλά τη... δουλειά του!

Με λίγους πρόχειρους υπολογισμούς, συνολικά ο Αλέξης Παππάς έχει πάρει μέχρι σήμερα 187.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, για την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα συνολικά μέχρι την αποχώρησή του εισέπραξε το ποσό των 87.000 ευρώ.

Στη συνέχεια όμως, ο γνωστός ηθοποιός έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο «Bachelor», πληρώνοντας μια ρήτρα. Από το συγκεκριμένο reality είχε συμφωνήσει να του κατατεθούν 100.000 ευρώ και τώρα με το Survivor 2024 έπεται συνέχεια...!

Ο τίτλος «επαγγελματίας παίκτης reality» δε του έχει αποδοθεί άδικα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved