Ναταλία Αργυράκη: «Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ντελίβερι» - Το μυστικό για να διατηρεί τη σιλουέτα της
Media

Ναταλία Αργυράκη: «Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ντελίβερι» - Το μυστικό για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Η Ναταλία Αργυράκη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τον μεταβολισμό της, τις αλλαγές στα κιλά της και τη διατροφή της. 

«Όλη μου τη ζωή ήμουν αδύνατη. Και με ρωτάνε πολλές φορές εάν αδυνάτισα κι άλλο το οποίο μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν έχω αλλάξει ποτέ βάρος. Δεν έχω στερηθεί ποτέ τίποτα. Έχω μάθει από μικρή να τρώω κάποια συγκεκριμένα πράγματα και κάποια να τα αποφεύγω. Οικογενειακώς κάναμε μπαλέτο, αυτό μας ρύθμισε το σώμα.

Έκανα μετά ενόργανη και μετά συνέχισα με αναρρίχηση και καλλισθενική. Δεν τρώω ποτέ γαριδάκια, πατατάκια, και αναψυκτικά. Θα φάω όμως πατάτες τηγανητές ή πίτσα ή σουβλάκι, αλλά όχι κάθε μέρα. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ ντελίβερι στη ζωή μου. Θα βρω κάτι να φτιάξω. Υπάρχουν περίοδοι που δε γυμναζόμουν αλλά δεν έπαιρνα κιλά», αποκάλυψε η Ναταλία Αργυράκη.

Συνεχίζοντας να μιλά για τα κιλά και τη διατροφή της η ίδια συμπλήρωσε: «Υπερβάλλω στις ποσότητες, μπορώ να φάω μία πίτσα μόνη μου. Είχα σταματήσει τη γυμναστική από το λύκειο έως τα 25 μου, δεν έβαλα κιλά. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Αλλά αν φάω κάτι βαρύ μία μέρα, την επόμενη θα φάω ελαφριά. Πεινάω συνέχεια, τρώω μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, 4-5 και έως τις 9 έχω φάει».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ναταλίας Αργυράκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved