Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Νταλάρα σαν bimbo...Θα έπρεπε να διδάσκεται στην ιστορία»
Media

Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Νταλάρα σαν bimbo...Θα έπρεπε να διδάσκεται στην ιστορία»

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και πήρε το μέρος του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων, ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τη Μαρίνα Σάττι και την Eurovision που θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες. 

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τόνισε πως ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι στους δημοσιογράφους, όπως ακριβώς θα έκανε ένας πατέρας στα παιδιά του.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δάντης δήλωσε:

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και να στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του… Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί βασιλεύει η αμετροέπεια».

ntalaras.jpg

O γνωστός τραγουδοποιός φυσικά αναφέρθηκε και στη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ο Χρήστος Δάντης υποστήριξε απόλυτα την αγαπημένη του λέγοντας: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για την 1η χρονιά της στο survivor, τώρα την αντιμετωπίζουν με ανεξήγητη εμπάθεια. Δεν μπορεί να γελάς μαζί της επειδή έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται κλαίγοντας».

Επιπλέον, ο Χρήστος Δάντης μίλησε και για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στην Eurovision υποστηρίζοντας πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα, το οποίο έχει ανοίξει έναν νέο και ξεχωριστό δρόμο στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

«Εξαιρετική. Είναι ένα παιδί το οποίο εισήγαγε καινούρια θέματα στην ελληνική μουσική. Εκφράζει πάρα πολύ τη νέα γενιά. Η Eurovision θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, θέλει κυνήγι και δημόσιες σχέσεις».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Δάντη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved