Παραδεισανού: Η πρόταση για το Survivor με ποσό που... ζαλίζει & ο άντρας των ονείρων της!
Media

Παραδεισανού: Η πρόταση για το Survivor με ποσό που... ζαλίζει & ο άντρας των ονείρων της!

Η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μίλησε για την πρόταση που της έγινε για να πάρει μέρος στο Survivor, καθώς και για τον άντρα των... ονείρων της!

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δήλωσε: «Δε μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν. Πηγαίνουν στη δουλειά τους με σκοπό να απαντήσουν στα προσωπικά τους και όχι να ψυχαγωγήσουν. Το ‘Γεια σου’ είναι μια από τις εκπομπές που θεωρώ ότι κρατά τα προσχήματα. Το ‘Happy Day’, η Φαίη Σκορδά, είναι εκπομπές που βλέπω με ευχάριστη διάθεση. Έχω κατηγορηθεί όποτε υπερασπίζομαι τη Φαίη δημόσια, ότι το κάνω γιατί είναι φίλη μου. Η Ελένη Μενεγάκη μου αρέσει πολύ, όπως και η δική σας εκπομπή. Έχουμε φτάσει να φοβόμαστε να πούμε την άποψή μας γιατί θα κατηγορηθούμε ότι κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Δεν έχω ανάγκη».

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor»

Στη συνέχεια η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε για το Survivor και για την πρόταση που της έχει γίνει για συμμετοχή στο reality: «Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor. Την πρώτη φορά έκλεισα το τηλέφωνο και με ξαναπήραν. Μου έδιναν 5.000 ευρώ για να πάω αλλά δεν είναι όλα για το χρήμα. Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα έμενα στη Μαρία Μπακοδήμου ή αν θα πήγαινα στη Φαίη Σκορδά. Για να επιλέξω μια εκπομπή στην οποία θα είμαι, παίζουν ρόλο η ομάδα και οι συντελεστές. Θα επέλεγα να δουλέψω με τη Φαίη λόγω του ψυχαγωγικού περιεχομένου της εκπομπής της. Ο Λιάγκας κάνει ενημέρωση την οποία κάνει και καλά. Η Φαίη είναι σε ένα επίπεδο καριέρας που όλα τα έχει φάει με το κουτάλι, και τα τέλεια νούμερα και τις δύσκολες στιγμές. Θα δούλευα ξανά μαζί της».

paradeisanou-4.jpg

Τέλος, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Το πρότυπο άνδρα που μου αρέσει είναι ο Πάνος Βλάχος. Έχω δει ερωτικά φίλο μου. Δεν θα έβλεπα ποτέ ερωτικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν και είναι κούκλος. Είμαστε φίλοι!».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της Νάνσυς Παραδεισανού στον Κωνσταντίνο Βασάλο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved