Καρακάση: «Με πείραξε πολύ που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Στεναχωρήθηκα»
Media

Καρακάση: «Με πείραξε πολύ που δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Στεναχωρήθηκα»

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «I Love Σου Κου» και μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και ένα γεγονός που την στεναχώρησε βαθιά. 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην Μπέττυ Μαγγίρα πως πληγώθηκε που δε βρέθηκε στα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες όπου και πρωταγωνιστούσε.

«Με το χιούμορ ξορκίζω τα πάντα, όπως και την περιπέτεια υγείας που είχα. Εκεί που ερχόταν το απαισιόδοξο, αμέσως ερχόταν το αισιόδοξο. Χειρουργήθηκα και μετά από δέκα μέρες τραγούδησα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φυσικά και φοβήθηκα και έλεγα ότι αν είναι κάτι κακό, θα το αντιμετωπίσουμε.

Σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε καλά και ρωτούσα τον γιατρό μου αν θα μπορέσω να κάνω τις συναυλίες, γιατί δεν ήθελα να πουλήσω τους ανθρώπους που είχαν στηριχτεί σε εμένα. Αναγκάστηκα να μην είμαι και στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών και αυτό με πείραξε πάρα πολύ, με στεναχώρησε», δήλωσε η Ελένη Καρακάση στη συνέντευξή της και συμπλήρωσε:

«Δεν το δημοσιοποίησα, απλά το είπα μετά, αφού το έκανα, γιατί με ρώτησαν σε μια συνέντευξη γιατί δεν ήμουν στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών. Ούτε βγαίνω να πω κάτι, ούτε κρύβω κάτι».

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη της Ελένης Καρακάση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved