Survivor 2024 - Παύλος Παπαδόπουλος κατά Βολικάκη: «Το θύμα της υπόθεσης είναι ο Αλέξης Παππάς»
Media

Survivor 2024 - Παύλος Παπαδόπουλος κατά Βολικάκη: «Το θύμα της υπόθεσης είναι ο Αλέξης Παππάς»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή Γεια σου και παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό θύμα στην κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Χρήστου Βολικάκη στο Survivor 2024

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, νικητής του Power of Love 2 και συγγραφέας, είναι καλός φίλος του Αλέξη Παππά και αποκάλυψε στη Μαρία Μπακοδήμου πως το πραγματικό θύμα της υπόθεσης είναι ο γνωστός ηθοποιός, καθώς, όπως υποστήριξε ο Παύλος, ο χρυσός ποδηλάτης δημιούργησε μια πλαστή κόντρα ανάμεσά τους επειδή ήταν αδύναμος αγωνιστικά και ήθελε να φανεί ήρωας στο κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πριν φύγω όλοι ήμασταν δεμένοι. Δεν ξέρω τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες. Ο Χρήστος είναι καλό παιδί, αλλά αν σε παρασέρνει η ζωή στο νησί, έχεις τραυματιστεί και δεν είσαι καλός αγωνιστικά, πετάς μια "βόμβα" για να φύγεις ηρωικά», είπε αρχικά για τον Βολικάκη, με το πάνελ της εκπομπής να τονίζει πως ο Αλέξης Παππάς δεν είναι έρμαιο και δεν δείχνει να επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος πρόσθεσε για το θέμα: «Όσο καιρό ήμουν εκεί, κανείς δεν μου έχει μιλήσει για ψηφοφορία. Πέρα από τον Αλέξη Παππά που το έκανε ενώπιον όλων. Ο Χρήστος με έπιασε πριν το τέλος και μου είπε να κινηθούμε αγωνιστικά».

Όσον αφορά τα ψέματα στα οποία αναφέρεται ο χρυσός ποδηλάτης ξανά και ξανά ο Παύλος Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Εγώ δεν είδα κανένα ψέμα! Η ψήφος της Όλγας και του Παππά δεν ήταν αγωνιστικές».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Παύλου Παπαδόπουλου στη Μαρία Μπακοδήμου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved