«Λύγισε» η Βάσια Παναγοπούλου για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - «Μου λείπει πολύ»
Media

«Λύγισε» η Βάσια Παναγοπούλου για τον Πάνο Μιχαλόπουλο - «Μου λείπει πολύ»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε η Βάσια Παναγοπούλου και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά, Η γη της ελιάς, τις δυσκολίες της και όταν αναφέρθηκε στον Πάνο Μιχαλόπουλο λύγισε.

Η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία «Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε ότι η Ξένια τελικά θα πάρει το μωρό και θα εξαφανιστεί, οδηγώντας τον Δημοσθένη στην τρέλα.

«Είναι μία μεγάλη σχέση αυτή με τον Δημοσθένη. Αυτή η γυναίκα, η Ασπασία, ο ρόλος που υποδύομαι, έχει περάσει και θα περάσει από 40 κύματα. Έτσι είναι όμως οι σχέσεις ζωής».

«Η Ασπασία έχει κάνει ένα λάθος, ότι έχει κρύψει από τον Δημοσθένη ότι δεν είναο ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης. Ο θάνατος του γιου της ήταν τεράστιο γεγονός στη ζωή της, όπως είναι για κάθε μάνα. Από την ώρα αυτή η Ασπασία αποφασίζει να πει την αλήθεια και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ποινή».

vasia2.jpg

Όπως είπε η ηθοποιός, η Ασπασία και ο Δημοσθένης θα προχωρήσουν το διαζύγιο, όσο και να υποφέρουν οι δύο τους.

«Η Βάνα Δημητρίου είναι μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Όταν παίρνω τα επεισόδια σταματάω τα πάντα και λέω “τι γίνεται παρακάτω;”. Έχει να γίνει της… τρελής!».

Στη συνέχεια η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκε στις σχέσεις και τα ψέματα, τονίζοντας πως «πρώτα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας».

«Δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα. Είτε είναι γάμος είτε σχέση πρέπει να είμαστε μαζί, γιατί είναι η αληθινή μας επιλογή».

«Από τη στιγμή που είμαι μαζί σου και κοιτάω αλλού τότε κάτι δεν πάει καλά με μας, κάτι δεν με καλύπτει. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Ήμουν ειλικρινής και το έχω πληρώσει. Είμαι καλά με τη συνείδησή μου και δεν έχω πειράξει σκόπιμα ποτέ κανέναν».

vasia4.jpg

Ακόμη, ανέφερε πως έχουν ειπωθεί ψέματα για εκείνη. «Έχω ακούσει τέρατα», είπε και συνέχισε:

«Έχω φάει πολύ λάσπη, με το κιλό. Όταν ξεκίνησα στενοχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. Με τον καιρό άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς».

Κομβικής σημασίας θεωρεί τη συνάντησή της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, με την ίδια να μην μπορεί να διανοηθεί τον ρόλο που θα έπαιζε στη ζωή της.

«Με έμαθε πράγματα που ακόμα και σήμερα τα βλέπω μπροστά μου. Δεν τον έχω ξεχάσει ποτέ. Ήταν μία τεράστια πόρτα που άνοιξε. Ο Θ. Αγγελόπουλος με πήρε στον «Μελισσοκόμο» γιατί με είχε δει στα Λιοντράκια».

«Ήταν μία εποχή δυνατή, γιατί με τη μία γνώρισα επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Αυτό με προβλημάτισε, αντί να πετάω, κοίταγα το ταβάνι και έλεγα μακάρι να κρατήσω το μυαλό μου στη θέση του».

gi-tis-elia-vasia.jpg

Μεγάλη ήταν η συγκίνησή της μόλις είδε τα εξώφυλλα που έκανε τη δεκαετία του ’80, την οποία χαρακτήρισε εποχή της ανεμελιάς.

«Είχα μία μαμά που έτσι και να αργούσα σπίτι… Έπαιρνε τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα και έλεγε ότι έχασε την κόρη της. Έφερε αστυνομία και με περίμενε κάτω από το σπίτι, ρεζίλι στη γειτονιά!».

«Τα ’80s τα θυμάμαι ως κάτι πολύ γλυκό. Θυμάμαι έντονα τον Γιάννη Δαλιανίδη στη ζωή μου, κάναμε παρέα. Πήγαινα σπίτι, βρισκόμασταν και μετά που τέλειωσε η συνεργασία μας, ερχόταν πάντα στο θέατρο και με έβλεπε. Είχαμε μία γλυκιά και ζεστή σχέση. Μου λείπει ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Είναι προσωπική του επιλογή, αλλά θα μπορούσε να κάνει κι άλλα πράγματα» είπε συγκινημένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved