Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποθεώθηκε ο Καλπακίδης στο τραγικό φινάλε του Λημνιού: «Θα λείψεις, έγραψες...»
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αποθεώθηκε ο Καλπακίδης στο τραγικό φινάλε του Λημνιού: «Θα λείψεις, έγραψες...»

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τον Βαγγέλη Λημνιό υποδύθηκε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, όμως, οι τηλεθεατές ξαφνιάστηκαν με το τραγικό φινάλε του.

Στο τελευταίο επεισόδιο, είχαμε μείνει στη σκηνή που ο ίδιος ήταν λίγα δευτερόλεπτα πριν πυροβολήσει τον Μάκη, επειδή μίλησε κρυφάκουσε τη συνομιλία του με τον δικηγόρο του, τους ηχογράφησε και πήγε στην αστυνομία και τα είπε όλα στην Γραμμικού.

Συγκεκριμένα της είπε για την ομολογία του στον Ίκαρο ότι αυτός είχε σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της αλλά και είχε δώσει τα όπλα στον Μηνά, στο μακελειό του πρώτου κύκλου.

Οι τηλεθεατές περίμεναν ότι η Άννα θα έφτανε στο σημείο, καθώς παρακολουθούσαν τον Μάκη, όμως, κανείς δεν περίμενε να δει στα πρώτα δευτερόλεπτα του αποψινού 29/1 επεισοδίου, τον Λημνιό να δέχεται σφαίρες, να πέφτει από την ταράτσα του ψηλού κτιρίου και να καταλήγει νεκρός στο έδαφος, μες τα αίματα.

kalpa.jpg

Τα αποθεωτικά σχόλια

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τον Βαγγέλη Λημνιό, έγραψε ιστορία στον ρόλο του κακού και αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές στο Χ.

«Τι σοκ ήταν αυτό στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα; Του άξιζε του Λημνιού αλλά ο Καλπακίδης θα λείψει από τη σειρά σαν παρουσία. Μαζί με τον Βανδώρο ήταν η άλλη εμβληματική μορφή της», γράφει κάποιος.

«Αλέξανδρε Καλπακίδη σ΄ευχαριστούμε που μας έκανες να σε μισήσουμε τόσο πολύ», σημειώνει κάποιος άλλος.

«Αλέξανδρε Καλπακίδη τι ταλέντο είσαι ρε άνθρωπε προσκυνώ», είναι ακόμη ένα σχόλιο που διαβάσαμε.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Χ για τον ηθοποιό, στην παρακάτω gallery:

Δείτε την επίμαχη σκληρή σκηνή του Κάνε ότι κοιμάσαι:

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς...

Ο Ίσσαρης καβγαδίζει με την Άννα, θεωρώντας τις πράξεις της επικίνδυνες. Νιώθει ότι δεν εμπιστεύονται πλέον ο ένας τον άλλο. Ο Νικόλας προτρέπει τη Νάσια να τα ξαναβρεί με τον Μάκη, ο οποίος, αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην τελειώσει ποτέ τη Νομική, προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ίκαρο.

Ο Φλωρής αντιμετωπίζει και την καχυποψία των παλιών του συμμαθητών, όσο κι αν δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και τις κατηγορίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Σε ποιους συμμάχους υπολογίζει, όσο ο Λάμπης συνεχίζει να τον αποφεύγει;

Οι επαφές του Ίσσαρη με την πολιτικό αρχίζουν να γίνονται συχνότερες και να ανακαλύπτουν ομοιότητες που δεν είχαν φανταστεί. Παράλληλα, συγκρούεται με τον Νικόλα, κατηγορώντας τον ότι συνεργάστηκε με την Άννα για την εξόντωση του Λημνιού.

Τι θα καταθέσει η Άννα στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση; Γιατί συγκρούεται ο Νικόλας με τη Χρύσα; Ποιος όρος στη διαθήκη της μητέρας της ανησυχεί τη Λέτα; Τι φοβάται η Ζωή για τον ετεροθαλή αδελφό της και πώς θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved