Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε τη 2η ασυλία και το «τρολάρισμα» της Δαλάκα για τον Βολικάκη!
Media

Survivor 2024: Η ομάδα που κέρδισε τη 2η ασυλία και το «τρολάρισμα» της Δαλάκα για τον Βολικάκη!

Survivor 2024: Απόψε, κόκκινοι και μπλε έπρεπε να σηκώσουν πολλά κιλά ώστε να καταφέρουν να παίρνουν πόντους και τελικά να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. 

Και οι δύο ομάδες φάνηκαν να έχουν σθένος και δυναμισμό διεκδικώντας την ασυλία όμως τελικά η ομάδα που υπερίσχυσε ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι άφησαν αρκετά νωρίς πίσω στο σκορ τους Μπλε.

Δείτε το τελευταίο ματσάρισμα:

Λίγο πριν οι παίκτες είχαν απολαύσει τα πρώτα παιχνίδια της Καραϊβικής όπου και εκεί κατέκτησαν τη νίκη οι Κόκκινοι κερδίζοντας αυτόματα και το έπαθλου φαγητού. Όμως, κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων παιχνιδιών, συνέβη κάτι που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο. Απουσία του Χρήστου Βολικάκη ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς θεωρώντας ότι δεν άντεχε ψυχικά την πίεση λόγω εντάσεων με τους συμπαίκτες του, η Κατερίνα Δαλάκα κάνοντας πλάκα μιμήθηκε τον πρώην συμπαίκτη της για τον τρόπο που περπατούσε. «Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης», είπε η Μαρία Αντωνά γελώντας με την Κατερίνα Δαλάκα να κάνει τελικά τη μίμηση:

«Πολύ βάραγε τα πόδια. Του λέω “καλά τρίζουν τα πατώματα”. Πήγαινε πάντα λες και το έκανε επίτηδες για να ξυπνήσουμε και πάταγε εκεί που έτριζε το ξύλο» είπε η Κατερίνα προκαλώντας έτσι τα γέλια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved