Ιατρόπουλος για Πολυχρονόπουλο: «Ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω...»
Media

Ιατρόπουλος για Πολυχρονόπουλο: «Ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω...»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στο Πρωινό για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, Ο άλλος άνθρωπος, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Αρχικά ανέφερε: «Εδώ και πέντε έτη ζω μεσοτοιχία σχεδόν με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, τον Κώστα από τον «Άλλον Άνθρωπο». Αυτά που έχω να πω για αυτόν τον χριστιανό είναι τα καλύτερα».

polihronopoulos-konstantinos.webp

Και πρόσθεσε: «Τον βλέπω ότι όλη μέρα αγωνίζεται για να ταΐζει εξαρτημένους, είτε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, είτε άλλους ανθρώπους, είτε πρόσφυγες, είτε εν πάση περιπτώσει, ανθρώπους που είναι “χτυπημένοι”. Από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάτι περίεργο, μου κάνουν τρομερή εντύπωση όλα αυτά που ακούγονται. Δεν μου έχει ζητήσει ο άνθρωπος ποτέ κάτι, που έχω προσφερθεί πολλές φορές να βοηθήσω».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν τον άνθρωπο, έχω να πω τα καλύτερα λόγια και γι’ αυτόν και για την αδελφή του που τους βλέπω ότι είναι εκεί».

iatropoylos-1-(1).png

Και κατέληξε λέγοντας: «Ούτε άκουσα, ούτε είμαι παππάς να συγχωρέσω, ούτε εισαγγελέας να δικάσω. Απευθύνεσαι σε παππάδες να συγχωρέσουν, ή Εισαγγελείς, Γραμματείς και Φαρισαίους, όπως έχετε γίνει όλοι οι δημοσιογράφοι. Μην δικάζετε ανθρώπους χωρίς να έχει αναλάβει ο νόμος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved