Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εγώ δεν έχω πει ότι πλήρωσα 50.000€. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό;»
Media

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εγώ δεν έχω πει ότι πλήρωσα 50.000€. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό;»

Super Κατερίνα: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε τις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις on camera, μετά την υπόθεση που «έσκασε» για φοροδιαφυγή στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor, δεν έχει πει ποτέ ότι πλήρωσε 50.000 ευρώ για τον γάμο της και σημείωσε «Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς τα ποσά;».

eletsi.webp

«Πραγματικά παιδιά εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί κανείς να παντρευτεί σε αυτή τη ζωή, σε αυτή τη γη. Εγώ δεν είχα πει ότι όλος ο γάμος μου είναι ανταποδοτικός, μου έχει πει και ο δικηγόρος μου να μη λέω αυτή τη λέξη, γιατί δεν ήταν η ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση. Αν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, κάποιοι θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα...

Φυσικά υπήρξαν και οι υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση. Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι υπάρχει η λέξη φοροδιαφυγή. Διέπραξα εγώ σαν Ελίζαμπεθ Ελέτσι κάποιο έγκλημα; Έναν γάμο έκανα. Υπάρχουν παρασταστικά και τιμολόγια. Κάποιοι συνεργάτες μου έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι δεν υπάρχουν», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και συνέχισε:

elizampeth3.webp

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε τρεις με τέσσερις κοπέλες, είναι γυναίκα και πρέπει να το ψάξουμε και το εξετάζουμε με τον δικηγόρο μου. Εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο. Δεν μπορείς να αμαυρώνεις έτσι το όνομα μιας κοπέλας. Εγώ βιοπορίζομαι...

Δεν το έχω παίξει ποτέ ζάμπλουτη. Εγώ δεν έχω πει ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ, είπα ότι τόσο κόστισε ο γάμος. Ποιος celebrity πληρώνει ακριβώς το ποσό που είναι να πληρώσει; Ήταν το πιο ευτυχές γεγονός στη ζωή μου και πραγματικά δεν θα αφήσω εκείνη την κοπέλα που το έκανε, ειλικρινά θα τη βρω...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Θυμίζουμε ότι ρεπόρτερ την είχε ρωτήσει: «Το κόστος έχει ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ;» με την Ελέτσι να απαντά: «Ε, ε ντάξει κάπου εκεί».

«Τα έχει πληρώσει;» συνέχισε η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον Νεκτάριο Λεμονίδη, με τη σύζυγό του να λέει: «Καλέ εννοείται, μα τι συζητάμε τώρα, είναι κιμπάρης, large δεν κάνουμε παζάρια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved