Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνει η Φαίη μας»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την πολύ δύσκολη στιγμή που βιώνει η Φαίη μας»

Fay’s Time: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας καλωσόρισε σήμερα 30/1 το τηλεοπτικό κοινό, στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως είναι γνωστό η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στο Κιλκίς.

Θυμίζουμε ότι χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς.

Ο αγαπημένος μπαμπάς της παρουσιάστριας, αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του, όμως τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε για το Κιλκίς προκειμένου να είναι στο πλευρό της μητέρας της, Εύας.

fay.jpg

«Γεια σας. Καλημέρα, καλησπέρα... Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς.

1706610181093-98779956-labros.jpg

Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες... Καλή δύναμη», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά την έναρξη της εκπομπής.

Η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε με τη σειρά της: «Της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, στη Φαίη, την αγάπη μας φυσικά και πραγματικά η σκέψη μας είναι μαζί της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Fay’s Time:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved