Το πρωινό: Η ομάδα έστειλε τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της
Media

Το πρωινό: Η ομάδα έστειλε τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

 Σε λίγη ώρα κηδεύεται ο Δημήτρης Σκορδάς, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, χθες Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και η ομάδα του Πρωινού έστειλε τα συλλυπητήρια στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά και στην οικογένειά της. 

.Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης Σκορδά για τον ξαφνικό χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς, ενώνουμε τις φωνές μας με τη Φαίη και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από τη πλευρά του».

Όπως τόνισαν, είναι μία δύσκολη στιγμή για τη Φαίη και την οικογένειά της και τα λόγια είναι φτωχά, της στέλνουν την αγάπη τους και μία αγκαλιά…

liagkas-skordas.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από το Πρωινό προκειμένου να παρεβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της Φαίης στο Κιλκίς.

1706611316262-714147783-b7a0ead8-201904100939020.3443_FEI_SKORDA_DIMITRIS_LIAGAS_GIANIS_LIAGAS_DIMITRIS_SKORDAS_2532019.webp

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε μόνο ο παρουσιαστής και έφυγε από το Πρωινό.

patetas-skorda.jpg

Δείτε παρακάτω την ομάδα του Πρωινού να στέλνει τα συλλυπητήριά της στην παρουσιάστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved