Αθηναΐς Νέγκα: Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα αλλά στο θέμα με τους δημοσιογράφους συμφωνώ
Media

Αθηναΐς Νέγκα: Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα αλλά στο θέμα με τους δημοσιογράφους συμφωνώ

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους  δημοσιογράφους αλλά και τα όσα είπε για τους καλλιτέχνες.

«Δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον Νταλάρα, γιατί γενικά δεν συμφωνώ με τον Νταλάρα. Ως προς το κομμάτι των δημοσιογράφων όμως συμφωνώ. Για όλα τα υπόλοιπα δεν συμφωνώ μαζί του καθόλου», είπε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα.

negka-(2).jpg

Και πρόσθεσε: «Το να λες ότι ένας άνθρωπος δεν καταλαβαίνει κάτι και να επιμένεις ότι ξέρεις καλύτερα από τους άλλους είναι ένας σνομπισμός που προσωπικά δεν με πείθει καθόλου. Είμαι συνάδελφός και θεωρώ ότι δεν μας αξίζει αυτό, μας αξίζει να κάνουμε το επάγγελμά μας όπως πρέπει».

ntalaras-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Γνωρίζω ότι οι νεότεροι δημοσιογράφοι πιέζονται από τους αρχισυντάκτες τους να κάνουν τη δουλειά με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Γενικώς με τον Νταλάρα δεν συμφωνώ. Δεν αισθάνομαι ότι ο Νταλάρας ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Όμως αισθάνομαι ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι σε σωστό δρόμο και αυτό το λέω με αγάπη. Μην το κόψετε αυτό. Ξέρω ότι οι νεαροί συνάδελφοι που βγαίνουν στον δρόμο με το μαραφέτι – καλή ώρα – δεν φταίνε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved