Η γη της ελιάς: Ο φρικτός θάνατος του Τάσου- Ο εφιάλτης της Αρετής ξεκινά
Media

Η γη της ελιάς: Ο φρικτός θάνατος του Τάσου- Ο εφιάλτης της Αρετής ξεκινά

Αντιμέτωπη με έναν μεγάλο εφιάλτη έρχεται προσεχώς η Αρετή στη δραματική σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, καθώς ο Τάσος καταλήγει νεκρός και οι υποψίες για τον θάνατό του πέφτουν επάνω της.

Με άκρως συγκλονιστικό τρόπο εξελίσσονται τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς. Η Αρετή σύντομα πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο χτύπημα. Όταν η γυναίκα ανακαλύπτει τα ψέματα και την προδοσία του Τάσου, τρελαίνεται.

tasos-areti.jpg

Η Αρετή, ούσα καταρρακωμένη από τον χωρισμό τους, μαθαίνει από την Αριάδνη ότι η Ιουλία είναι πράγματι έγκυος στο παιδί του Στάθη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Συγχρόνως, ενημερώνεται από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου επέστρεψε στο σπίτι τους, ύστερα από δικά του παρακάλια, και από το σοκ λιποθυμάει μέσα στο καφενείο. Έχοντας χάσει πλέον το μυαλό της, η γυναίκα αντιδρά ακραία και πηγαίνει έξω από τον φούρνο του πρώην αρραβωνιαστικού της και του επιτίθεται ρίχνοντάς του αυγά και εκστομίζοντας κατάρες.

gi-tis-elias-areti.jpg

Μάλιστα, για να σταματήσει, παρεμβαίνει η Αστυνομία και η Αρετή καταλήγει στο αυτόφωρο για τον βανδαλισμό στον φούρνο. Έτσι ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και καταφέρνει να την αθωώσει. Λίγες ημέρες αργότερα, ξεσπάει μια μεγάλη πυρκαγιά στον φούρνο και η επιχείρηση του Τάσου γίνεται παρανάλωμα του πυράς. Δυστυχώς, ο άντρας είναι μέσα στον φούρνο την ώρα της φωτιάς και καταλήγει να χάσει τη ζωή του. Κανείς δεν γνώριζε ότι ο Τάσος ήταν στο μαγαζί του την ώρα που συνέβη το περιστατικό και όταν αποκαλύπτεται ότι ήταν μέσα και κάηκε ζωντανός επικρατεί πανικός στη Μάνη.

tasos-areti-(1).jpg

Αμέσως, οι υποψίες των Αρχών αλλά και των κατοίκων της περιοχής στρέφονται στην Αρετή, η οποία πρόσφατα του είχε επιτεθεί δημοσίως με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Τότε, λοιπόν, ένα πραγματικό θρίλερ αρχίζει για εκείνη, με τους πάντες να την υποπτεύονται και να τη θεωρούν φόνισσα.Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved